- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Én még mindig nem látom, hogy mi lenne vele a probléma. Bici esetében a laptopban lévő két GPU okozta a gondot, de ez minden disztrón, sőt, Windows alatt is szopás lehet. Tehát nem az AMD GPU-val volt a gond, hanem, hogy mindjárt kettő is van belőle! Sőt, ha Intel IGP és NV dedikált GPU van, azok között még nagyobb szívás váltani, mert zavarja egymást a kettő, meg NV-hez csak a zárt drivert lehet normálisan használni, amihez mindenféle dkms kernelmodullal kell szórakozni, ami miatt meg a kernel nem frissíthető normálisan, így összességében 100× nagyobb rémálom az 1-2 AMD GPU-s felállásnál.
Egyébként nemsokára teljes használatba veszem az asztali gépet, amit eddig csak néha használtam, akkor is csak offline windowsos játékkonzolnak, és az lesz a fő gépem, Linux is rákerül, majd megírom a tapasztalataim. Nekem egy AMD RX570 van (GCN4), ez az egyetlen GPU a gépben, elvileg vaj simán, mindenféle kernelparaméter és fekete mágiás voodoo varázslás nélkül mennie kéne első pöccre friss Arch installal, a kernelben benne lévő amdgpu driverrel, ehhez csak a linux-firmware-t kell feltenni, meg a mesa-t, és hardveres dekódoláshoz meg a libva-mesa-driver csomagot telepítve. Erre a gépre egyébként lehet Archot teszek, a systemd ellenére is, mert ezen linuxos játék is fog menni, amikkel szívás lehet systemd-mentes disztrón. Még nem teljesen döntöttem el, hogy nem mégis Gentoo lesz-e, de az Arch felé hajlok, mivel kevesebb munkával jár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- E-roller topik
- PlayStation 5
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Windows 11
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest