- The DJ: Kínai fake videókártyák hardveres BIOS módosítása (gyári állapotra)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valamelyik oldalon egy leírásban láttam és azóta buzgón használom csomagok föggőségekkel való eltávolítására a pacman -Rscn parancsot. Hát most ráfáztam egy kicsit.
Felraktam a gnome gnome-extra csomagokat egy próba erejéig, majd eltávolítottam őket a szokásos pacman -Rscn gnome gnome-extra paranccsal. Hát csak néztem hogy utána nem volt net! Hát eltávolításra került a Networkmanager is! Telefonon megnéztem hogyan kell bekonfigolni a systemd-networkd-t, ezzel gyorsan megvoltam lett megint net. Aztán megnéztem pacman man oldalát és a -c --cascade kapcsoló volt a bűnös
-c, --cascade
Remove all target packages, as well as all packages that depend on one or more target packages. This operation is recursive and must be used with care, since it can remove many
potentially needed packages.
Mostmár csak az -Rs kapcsolót fogom használni föggőségekkel együtt történő eltávolításra, ha csak ki nem megy a fejemből
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 - 15.6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB -512GB - RTX 3050 - Win11
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest