Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Siriusb
üzenetére
Csak nehogy azt higgye valaki, hogy problémás az Arch, mert oldalakon keresztül ez a téma.
Á dehogy.....

Egyébként még én se dobnám ezt most be, mert itt most az van, hogy beérett a banán. Addig-addig hypolták az Arch-ot, míg Arch kezdő topik lett ebből a topikból, én hiába nyekeregtem évekig a Kezdőben, hogy Arch az jó, csak nem kéne túl hamar beleugrani......szóval vagy csináltok egy Kezdő nagyArchúak topikot vagy Achklón kezdőknek topikot vagy most már ez lesz.

Erősen gondolkodom rajta, bármilyen idióta is vagyok a nem home user disztrókhoz, beleugrok ebbe az Arch-örvénybe és jövök a kérdéseimmel.
Halkan azért megjegyzem, hogy kb egy hete teljesen más gubanc volt itt és kiderült, hogy valami változást nem túl gyorsan követett le az Archwiki és aki az alapján telepített, jól megszívta. De gondolom jut ilyen minden hétre, attól, hogy nem követem annyira a vonalat.
Ez a yay meg....hát tényleg jaj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Analóg fényképezés
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Bontatlan! Playstation Portal 2 év garancia 2028.04.09-ig számlával!
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB