- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- skoda12: Webshopos átverések
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Leheteséges, mert mikor pure Archot csináltam, és KDE-t raktam rá, akkor sem volt ilyen hacacáré.
Viszont már 2 napja ez az Openboxos változat a fő rendszerem. A KDE-s még meg van a másik partíción, de igazáből azt lementem image-be, aztán megy külső winyóra backupnak egy időre. Már csak azt kell megoldanom, hogy az ablakok minden körülmények között középen nyíljanak meg, mert ez az összevisszaság idegesítő
Aztán már csak 1-2 érdekesség van amit megcsinálok még. Mondjuk Notifier, hogy ha pl csatlakozik wifire, vagy winyót dugok rá, akkor egy kis ablakban feljöjjön az üzenet, hogy meg van. Jah meg még Arcolinuxon volt egy Arconak saját conky-ja, ami végre tetszett, de az nem működik a mindenki által letöltött conky alatt, úgyhogy arra még rá kell jönnöm, hogy hogyan alakítsam át, hogy az általános conky is értelmezni tudja.
Összességénben nagyon élveztem az Openbox testreszabásátAz meg külön öröm, hogy így most van egy light rendszerem, de mégis szép, és egyszerű, és veszett gyors. Hidegindításkor meg 285MB memóriafoglalás is eléggé impozáns, és a feltelepített csomagok száma is jóval kevesebb, mint egy Arch+KDE. Több mint 100-al kevesebb ahogy nézem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- PC Game Pass előfizetés
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3331
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest