Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
nalam nem a windows, hanem a tobbi disztro az 'ellenfel'

egyebkent eleg lesujtoak a tapasztalataim

rengeteg dolog van ami nem mukodik, mert valami hianyzik, persze az nem derul ki hogy melyik csomagot is kene felraknom
pl. egy nyamvadt sleepet sem tud
a programok nagyon szarul mukodnek (de ezt betudom annak hogy testing repokat is engedelyeztem - utolag vissza lehet csinalni ezt ugy, hogy a programok is downgrade-elodjenek a stable-bol?), pl thunderbird nem tud subject alapjan rendezni (ez a PH-s topicertesitoknel pedig muszaj), chrome tegnap crashelt, stb
a wifi folyton szakadozik (lehet hogy drivercserevel ez megoldodna, de nem akarok fel napot elcseszni ra)szoval szerintem megy fel helyette egy Ubuntu, barmennyire is utalom, az legalabb mukodik tobbnapi szivas nelkul

azert adok majd egy eselyt valamikor az Archnak, mert nagyon szimpatikus az osszeallitas, a wiki, stb, de kinottem mar abbol az idoszakbol mikor napokon/heteken at reszeltem a rendszert hogy mukodjon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB