Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- talmida: Változások 2. rész
- horzoli: Auchan házhozszállítás
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Úgy indultam elsőre, mert azt sem tudtam Linuxon hogy kell. De ott is ha beírom neki a data1 -et akkor is DATA1 lesz.
Nem szándékosan használok ilyen fájlrendszert. Ilyen volt eredetileg rajta, és gondoltam hagyom fat32-n mert ha windowsos géphez csatlakoztatom akkor az ext4 nem lesz szerencsés, ezért nem formáztam át. Az már nekem is meglepetés, hogy egy másik ugyanilyen vétele után azon már nem fat32 volt hanem ntfs. Most vettem észre csak Arch alatt
Most meg már hiába akarok formázgatni, rengeteg adat van rajtuk, aminek ugyan egy része megvan mentésben, de ami nem azt nem tudom hová áttenni ideiglenesen sem mert nincs annyi üres helyem.
Ez már így marad, míg a jövőben nem lesz újabbra pénzem. Majd akkor lesz megint üres hely ahová áttegyem.Ha meg nem lesz ebből sehogy data1 akkor marad DATA1. Kellemetlen, de lehet vele élni.
szerk.: Mondjuk lehet hogy van valami wines program amivel meg lehetne oldani, na de arra, hogy windowsos dolgok után is keresgéljek már nem szánok időt
- egyedi/egyszeri eset, marad DATA1
Új hozzászólás Aktív témák
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Eredeti játékok OFF topik
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gitáros topic
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Xiaomi Watch S4,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

- egyedi/egyszeri eset, marad DATA1
BoB