- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Hirdetés
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blum1866_2
tag
Múltkor volt itt szó a KDE-ről, akkor nagyon fikáztam.
Most visszatértem Arch-ra (Gentoo-ból nagyon kiábrándultam pár nap alatt, FBSD meg nem való desktopra, pláne nem egy minden szir-szarral felszerelt laptopra, mindegy) és telepítéskor voltam olyan bátor, hogy feldobjak egy KDE-t.Tényleg sokkal jobb mint amire emlékeztem, én kb. 1 évvel ezelőtt próbáltam a KDE-t (KDE4 volt már az is) de az valami ritka bugos fostenger verzió lehetett mert itt szinte minden akkori probléma megszűntnek látszik.
Van pár dolog ami még mindig idegesít és nem jövök rá, hogy hol lehetne kilőni de csak megoldom valahogy.
Memória fogyasztás egész korrekt (ami azt illeti DÖBBENETES számomra, hogy ugyanazok a programok futnak mint anno XFCE vagy MATE alatt és ugyanannyit eszik a gép), van VSync alapból (legalább nem kell a comptonnal szarakodni), úgyhogy eddig kellemes meglepetés a KDE.Ja, és ezennel hivatalosan is bocsánatot kérek amiért olyan erősen kritizáltam a Qt-t meg a KDE-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Vírusirtó topic
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Robotporszívók
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest