- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
didros
senior tag
hehe, éppen ezen gondolkoztam éjszaka, hogy előbb-utóbb valószínűleg én is az Arch Linuxnál fogok kikötni.
Csak az a baj, hogy türelmetlen vagyok, mindig azonnal akarom a működő rendszert, túl kevés időm van már esténként a sz.gép buherálásra. Ugyanakkor persze gyors, könnyű, minimalista oprendszert is szeretnék… ez a kettő együtt nem fog működni attól félek.
Egyébként hatalmas plusz pont jár az Antergosnak, mert ez az első disztribúció hónapok óta, ami szépen kezeli az Intel HD4000-es videókártyámat. (Nincs video tearing) Úgyhogy biztosan marad a gépen egy ideig. Bootolás után mindössze 150MB RAM-ot használ a gép ami szintén dícséretes. Szerintem egyedül ott hibáztak az openbox-al kapcsolatban, hogy megpróbálták minél inkább felhasználóbaráttá tenni ezt a felületet is. Van pl Tint2 meg plank meg conky is benne, ami csak belefér… Szerintem ez felesleges, aki openbox-ra vágyik az valami olyasmit szeretne, mint pl. a crunchbang felülete. Csak egy alap Conky a legfontosabb infókkal és billentyűkombinációkkal. Sebaj, majd megpróbálom magamnak konfigurálni úgy ahogy nekem tetszik.
Ja, és a feleségemnek is tetszik a bootsplash menü a kis windows ikonnal…
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Airsoft
- Dacia topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest