Új hozzászólás Aktív témák

• didros

senior tag

válasz Istju #1491 üzenetére

hehe, éppen ezen gondolkoztam éjszaka, hogy előbb-utóbb valószínűleg én is az Arch Linuxnál fogok kikötni. :)
    Csak az a baj, hogy türelmetlen vagyok, mindig azonnal akarom a működő rendszert, túl kevés időm van már esténként a sz.gép buherálásra. Ugyanakkor persze gyors, könnyű, minimalista oprendszert is szeretnék… ez a kettő együtt nem fog működni attól félek. :)
    Egyébként hatalmas plusz pont jár az Antergosnak, mert ez az első disztribúció hónapok óta, ami szépen kezeli az Intel HD4000-es videókártyámat. (Nincs video tearing) Úgyhogy biztosan marad a gépen egy ideig. Bootolás után mindössze 150MB RAM-ot használ a gép ami szintén dícséretes. Szerintem egyedül ott hibáztak az openbox-al kapcsolatban, hogy megpróbálták minél inkább felhasználóbaráttá tenni ezt a felületet is. Van pl Tint2 meg plank meg conky is benne, ami csak belefér… Szerintem ez felesleges, aki openbox-ra vágyik az valami olyasmit szeretne, mint pl. a crunchbang felülete. Csak egy alap Conky a legfontosabb infókkal és billentyűkombinációkkal. Sebaj, majd megpróbálom magamnak konfigurálni úgy ahogy nekem tetszik.
    Ja, és a feleségemnek is tetszik a bootsplash menü a kis windows ikonnal… :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés