Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SwitcX69
tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
-
SwitcX69
tag
Nagyot változtak a playerek?
lehet mindjárt felnézek kicsit, de már előre félek -
SwitcX69
tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Engem ez a folyamat extract camping égetett ki vasárnap, azóta be se léptem a játékba

-
SwitcX69
tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Számláló nullát mutat.
-
SwitcX69
tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
[link] ezt érdemes megnézni, bár én egy csomó mindent csak úgy random átnyálazva eladtam, valahol 208 férőhelynél járok jelenleg
-
SwitcX69
tag
Duóban tesztgettük többek között ezt a pályát is ma. Don't shoot esélytelen kategória, a lejáratoknál az épületek tetején várnak és szednek le a játékosok. Igazából az összes többi meccsen sem volt barátságos player, úgyhogy ment a dara ezerrel. Sajnos ez a 2v2 amibe beszáll még +2 fő, elég nehéz

-
SwitcX69
tag
Mióta olvastam tőletek a barátságos hozzáállást, igyekszek az lenni plusz egyre többször segítek ha arc-kal küzd. Viszont így egyre inkább védtelen vagyok és van amikor szó nélkül bedarálnak. Ja meg szívbajt kapok az épületbe lépésnél és ezerrel elkezd tunkolni. Ez így valahol még jobban tetszik, sokkal színesebb az összkép. Persze néha fent a hegyekből én is megszórok egy-egy másik játékost
-
SwitcX69
tag
[link] trialsban milyen jó lenne eljutni legalább wildcard I-ig
most értem el a lvl15-öt, nem bírom letenni a játékot -
SwitcX69
tag
Amikor előrendeltem, tudtam el kell engedni a frusztrációt az elejétől kezdve. Nyilván vannak szituk, amik rosszul esnek a kis lelkemnek, ennek ellenére ha meghalok, sok cuccot elveszítek, bedarálnak, stb. igyekszek magasról tenni rá. Plusz tanulni a hibákból. Annyira gyorsan ki lehet fogyni a töltényekből/páncélból+életből, szinte minden lépést kétszer megfontolok. Emiatt nem is megyek bele nagy csatákba és fullos helyekre, inkább a széléről porszívózok fel mindent és a küldetéseket csinálom. Az amit írtál, nekem a bétában volt, 3 kör után azt mondtam ez egy fos és csak idegesít.
-
SwitcX69
tag
Miért lenne az a lényeg? A helyzet adja szerintem, volt hogy hátból ledaráltam és ugyanezt visszakaptam mástól. Volt akit megláttam és simán elmenekültem, nem akartam semmit elveszíteni. Egyszer-kétszer bementem minden nélkül, azonnal lefektettek szundizni. Mondjuk egyikre rámentem alap meleevel, forma szerintem meglepődött mert ő se gondolta hogy visszatámadok. Megölt, de legalább kicsit megnehezítettem a dolgát arra a körre
némelyiknél megvártam míg az arc megöli és kilootoltam a hullát. Egyik egy lövéssel majdnem levitt míg vártam a liftre. Beszaladt utánam a két ajtajú kis épületbe, azonnal megszórtam. Óvatosan megkerültem az épületet és addigra visszavonulót fújt. Nekem pont ez a kiszámíthatatlanság tetszik, folyamatosan 200-on van a pulzusom
sima pve játékként halál gagyi lenne. Ja és ezeket nem azért írom, mert meg akarlak titeket győzni, inkább csak leírom a tapasztalataimat mert tényleg nagyon jól megcsinálták az egészet
-
SwitcX69
tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Rá kell érezni, nekem ez az első extraction játékom és csak úgy repül benne a játékidő. Így a jó, hogy nagyon limitált vagy, ki kell találni épp mit viszel magaddal. Volt hogy leöltem valakit, volt aki alapból barátságos volt. Teljesen változó, el kell fogadni hogy mindent elbukhatsz egy rossz döntés vagy épp sprintelés árán. Azért remélem visszatalálsz egyszer ide, lehet innen kellett volna valakivel duózni.
Az atomfallt fölösleges megvásárolni, egy igazi rakás szar
az elején kimész a világba, ámultam milyen jó és kifújt a pozitív része. Unalmas harcok, retardált enemy, ócska környezet. Annyira fos játék, rég láttam hasonlót.
-
SwitcX69
tag
Részemről a bétában részt vettem és először azt se tudtam merre vagyok arccal
mondom jó, ez nem az én világom. De valamiért ott maradt a fejemben, egyre több videót néztem és végül leadtam az előrendelést. Kb. másfél óra lement, még csak sunnyogok, próbálok minden kis morzsát felporszívózni a térképről és kimenekülni. Nagyon élvezem, a hangulata páratlan
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

lehet mindjárt felnézek kicsit, de már előre félek