Hirdetés
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
-
LOGOUT

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SwitcX69
tag
Miért lenne az a lényeg? A helyzet adja szerintem, volt hogy hátból ledaráltam és ugyanezt visszakaptam mástól. Volt akit megláttam és simán elmenekültem, nem akartam semmit elveszíteni. Egyszer-kétszer bementem minden nélkül, azonnal lefektettek szundizni. Mondjuk egyikre rámentem alap meleevel, forma szerintem meglepődött mert ő se gondolta hogy visszatámadok. Megölt, de legalább kicsit megnehezítettem a dolgát arra a körre
némelyiknél megvártam míg az arc megöli és kilootoltam a hullát. Egyik egy lövéssel majdnem levitt míg vártam a liftre. Beszaladt utánam a két ajtajú kis épületbe, azonnal megszórtam. Óvatosan megkerültem az épületet és addigra visszavonulót fújt. Nekem pont ez a kiszámíthatatlanság tetszik, folyamatosan 200-on van a pulzusom
sima pve játékként halál gagyi lenne. Ja és ezeket nem azért írom, mert meg akarlak titeket győzni, inkább csak leírom a tapasztalataimat mert tényleg nagyon jól megcsinálták az egészet
Új hozzászólás Aktív témák
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

némelyiknél megvártam míg az arc megöli és kilootoltam a hullát. Egyik egy lövéssel majdnem levitt míg vártam a liftre. Beszaladt utánam a két ajtajú kis épületbe, azonnal megszórtam. Óvatosan megkerültem az épületet és addigra visszavonulót fújt. Nekem pont ez a kiszámíthatatlanság tetszik, folyamatosan 200-on van a pulzusom
sima pve játékként halál gagyi lenne. Ja és ezeket nem azért írom, mert meg akarlak titeket győzni, inkább csak leírom a tapasztalataimat mert tényleg nagyon jól megcsinálták az egészet
RazoR