Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ULPIUS

őstag

válasz Tyler Durden #2314 üzenetére

Ennél még egy fokkal rosszabb az a fajta játékos, aki valahol elbújva megvárja amíg kicsinálok egyedül egy nagy dögöt, majd amikor elkezdem lootolni, hopp szépen kapom hátba inventory nézet közben. Többször is volt rá példa... :((( és nem lehet elég körültekintőnek lenni, konkrétan szerencse kell a lootolás elvégzéséhez is, mert kívárnak és rejtőzködnek amíg látja, hogy fegyverrel körülnézel. Na ezért kéne valami UAV is a játékba jut eszembe :D Az a taktikám, hogy ha lehet a kör végére hagyom ezeket amikor már talán alig van player és idő, és hatch key-el megyek ki ilyenkor mindig, ez legtöbbször bevált.
    Nekem tegnap óta az összes bench maxon van és minden hozzávalót egyedül szereztem soloban, szerencsére egy bastion vagy bombardier se akkora ügy Photoelectric Cloak-kal és egy deadline-al, inkább a playerektől kell tartani. Matriarch-hoz még nem volt szerencsém, Queen-nel próbálkoztam összeállva másokkal, attól is azért ment el a kedvem mert a végére odaérkezők lelőttek, ez több körben is így alakult, aztán egy ideje nem próbálkoztam.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés