- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
Köszi mindenkinek, elkezdtük vissza szoktatni a mózesbe, szerenécsre eddig jól tűri.
Valami FB csoportba belépett, majd megnézem melyikbe. Én is be akartam, hogy olvasgassak, de csak nőneműeket engednek be(valamilyen szinten érthető)
Peetta14 Neki már nincs szüksége 23-24 fokos babaszobára sem, tökéletes a 21 fok, este mehet még ez alá is.
Ezt magyarázd meg a 26 fokos panelban nevelkedett feleségemneknekem eddig még nem sikerült.
-
tildy
nagyúr
Szerintem senkinek semmi köze ki hogyan nevezi a gyereket . Az sem jobb ha az oviban minden második kislány Hanna vagy Lili, vagy kisfiú Bence , Olivér vagy Máté. Jó, azért Leokadia ne legyen mert csúfolódásra ad okot, de nálunk pl Nagy Csakadnevvel elég sok név kiesik ( Akar olyan egyszerűek is mint az Áron , Árpád , Alma, Virág , Álmos) De pl Végh csaladnevvel a Béla is gázos.
Pl engem a Hannával ki lehet a világból kergetni, pont mint a Balázs, Bence nevekkel. -
DeFranco
nagyúr
%-ot mondtam, ha 20 centi akkor nyilván 16-4, de ezt majd ő tudja... beszélj egyel, mondd el hogy ilyesmi az elképzelésed, mit tanácsol, ha szimpatikus, csináltasd meg.
nekem rokonom kárpitos, ő javasolta és csinálta meg a matracot, elmondta hogy mit javasol a többit rábíztam.
amikor elkészült, kipróbáltam többször is, szuper érzés volt belefeküdni még az én súlyommal is
-
DeFranco
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest