Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
xandrush0831
aktív tag
válasz
DeFranco #18565 üzenetére
Persze, az én példám a másik véglet. A saját gyerekemnek én sem hagynám a Dragon Ball-t, se semmi hasonlót. Kérdés, hogy mennyire lehet ezt féken tartani. Nekem sem tudtak például a Private Gold-os megmozdulásaimról a szüleim, pedig nagyon sokat foglalkoztak velem, fejlesztettek. Hiába figyelsz oda, aludnod azért valamikor kell. Egy 7-8-9 éves gyerek azért már képes tovább ébren maradni nálad ha akar, főleg ha hajnaltól dolgozol mint szegény édesanyám.
Persze azóta van gyerekzáras kódolás, miegymás. Az sokat segíthet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest