Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
válasz
Dorian #16313 üzenetére
"Kiderült, h van egy gyerekzene ami arról szól, h az ősemberek mennek kőbaltával mamutra vadászni" Az amúgy tök jópofa
Fiam is pár napja úgy jött haza oviból, hogy kergetni kezdte az öcsit, közben ordítja hogy "szétverem a fejedet". Kérdeztem, hogy ezt így hogy gondolta és kitől hallotta, kiderült hogy - természetesen - az átok gyerektől a csoportban (többször volt már vele gond tavaly is, fiamat is bántotta már, idén még "csak" ez a húzása volt, hogy ezt ordítva kergeti őket az udvaron...)
Amikor kiderült hogy bántotta, és szólt óvónéninek, a reakció az volt hogy "üssön vissza" (igen, ötvenes-hatvanas, nyugdíj előtti óvónéni, jó kis beidegződésekkel).
Ez baromi nehéz ügy egyébként, mert azt sem szeretném, ha nyámnyila lenne a gyerek és hagyja magát, azt sem, ha bajba kerülne (hiszem, hogy egy problémás gyereknek visszaütni csak olaj a tűzre), és spiclit sem akarok belőle nevelni hogy rögtön óvónénihez menjen árulkodni.... és akkor most mondjam azt hogy "ne hallgass óvónénire, hanem csináld azt hogy..."? Grrr.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest