- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
LOGOUT
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
KunEmber
senior tag
Nem rég vettem, sok dilemma volt bennem. Nem biztos, hogy vennék újra.
Pár reagálás a dolgokra:
- alvás. Nem attól alszol jól vagy rosszul, hogy az óra méri. Nekem az SE verzió ráadásul 3:1 arányban nem méri az alvást, hiába volt rajtam. Sőt! A mért adattal sem tudsz mit kezdeni. Holnap majd beprogramozzuk magunkat, hogy a REM legyen két százalékkal magasabb?
- egészség: vércukor szintet nem mér. Pulzust igen, nekem futás közben még figyelnem kell, hogy ne pörgessem 155 fölé, arra nagyon hasznos. (Ha a YTn megnézed a The Quantified Scientist tesztjeit akkor látod, hogy a pulzusmérés kimagaslóan jó, a Samu 5-4 verziók a középmezőny alját érik el.)
Egyéb 1: időzítőt nagyon szeretem az órán állítani, ha sütök otthon valamit, akkor nem kell tésztás kézzel állandóan a telefonomhoz rohanni.
Egyéb 2: nekem is sokkal jobban tetszenek a szép, automata órák, szerintem is az az ékszer. De azok is pont ugyanolyan egyenkrumplik mint ezek, ha csak nem Becsei Áron készíti neked.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch S11 46mm - fekete, full doboz - Apple garancia (106)
- teljesen ÚJ Apple Watch Ultra 3 49mm Black Titanium !! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év Apple garancia
- Apple watch S9 45mm Gps 2026.11.21. EMAG jótállás
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm éjfekete alumíniumtok Apple 1 év garancia
- AKCIÓ!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest