- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
antraxx25
üzenetére
Szia!
Nekem is Active Watch 2 volt, azt is, és most az SE-t is védő nélkül használom. Eddig szerencsére nincs nagyon tapasztalatom, de az SE is hasonló mértékben sérülékeny, mint a Samsung. Tehát, vigyázni kell rá, amennyire lehet.
Én kb. mindig hordom, kivéve este 1-2 órát, amikor töltöm, de így, pár hónap alatt még azt tudom mondani, hibátlan, mikrokarcok sincsenek rajta. Pedig épp egy házfelújítás közepén vagyok, úgyhogy a betontöréstől, a csempevésésen, gipszkarton fal kidöntésén át mindenben elkísért. Annyi, hogy mindig igyekeztem takarni, vagy pulcsi ujjával, vagy kesztyűvel, és egy idő után tudat alatt is figyelek rá, nehogy leüssem valahol.
Nyilván, a baleset lehetősége mindig fenn áll, ezzel számolni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- Lenovo T14s Gen 1 i5 - i7 10. gen., 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple MacBook Pro 16 (2021) M1 Max 32GB RAM 500GB SSD használt, megkímélt 100% akku (0 ciklus)
- S22 Ultra Dobozában
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest