Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Bluerainbow: LYNE -LEZÁRULT-
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az SE kapcsán igazából két dolog, amivel nem vagyok elégedett... Az egyik az üzemidő, és hogy naponta kötelezően tölteni kell, a másik pedig, hogy a gyári töltőjével is eléggé lassan tölt. Ezek miatt egy ideig fejemben volt a gondolat, hogy lecserélem hétre, azt hallottam, hogy történt előrelépés ezeken a területeken.
Aztán egyelőre elengedtem ezt a témát... végülis, naponta 2 óra töltés belefér, csak nincs lehetőségem elfelejteni, mert másnap büntet a cucc...A hajlított kijelző meg egyéb ilyen csicsa nem hoz lázba, tempóra meg az SE is igen fürge.
EKG-t nem tartom túl sokra, ha tényleg szükség van rá, akkor a tizenkét elvezetéseset kell csinálni, pulzust számolni, ritmusosságát megnézni meg elég egy sima óra is.
Véroxigén is ilyen, elég kevés hétköznapi helyzetet tudok elképzelni, amikor tényleg véroxigént akarnék mérni... mondjuk egy durvább Covid fertőzés, egy anaerob edzés, esetleg alvási apnoe lehet ilyen, de nálam szerencsére elég ritkán jön szembe ilyesmi.
AOD-t sem tartom sokra, nekem elég, ha felvillan a számlap, amikor épp kíváncsi vagyok valamire. Telefonon sem használtam sose, pedig S8 már tudta.Persze, mindenkinek más fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Assetto Corsa Rally
- Háztartási gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox tulajok OFF topicja
- TP-LINK routerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest