- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az SE kapcsán igazából két dolog, amivel nem vagyok elégedett... Az egyik az üzemidő, és hogy naponta kötelezően tölteni kell, a másik pedig, hogy a gyári töltőjével is eléggé lassan tölt. Ezek miatt egy ideig fejemben volt a gondolat, hogy lecserélem hétre, azt hallottam, hogy történt előrelépés ezeken a területeken.
Aztán egyelőre elengedtem ezt a témát... végülis, naponta 2 óra töltés belefér, csak nincs lehetőségem elfelejteni, mert másnap büntet a cucc...A hajlított kijelző meg egyéb ilyen csicsa nem hoz lázba, tempóra meg az SE is igen fürge.
EKG-t nem tartom túl sokra, ha tényleg szükség van rá, akkor a tizenkét elvezetéseset kell csinálni, pulzust számolni, ritmusosságát megnézni meg elég egy sima óra is.
Véroxigén is ilyen, elég kevés hétköznapi helyzetet tudok elképzelni, amikor tényleg véroxigént akarnék mérni... mondjuk egy durvább Covid fertőzés, egy anaerob edzés, esetleg alvási apnoe lehet ilyen, de nálam szerencsére elég ritkán jön szembe ilyesmi.
AOD-t sem tartom sokra, nekem elég, ha felvillan a számlap, amikor épp kíváncsi vagyok valamire. Telefonon sem használtam sose, pedig S8 már tudta.Persze, mindenkinek más fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Házimozi haladó szinten
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Zyxel NAS326
- Háztartási gépek
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akkumulátor
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest