- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
nji
aktív tag
válasz
Gubu0101
üzenetére
Nekem az iStyle írta, hogy nemsokára érkezik. Igaz én a teljesen alap csillagfény verziót kértem, semmivel nem varialtam. Te valami extra összeállítást kértél? A redditen is írják az amcsik, hogy sokan alap cuccot kérnek és majd rendelnek hozzá pantokat. Bár ott meglepően sokan veszik a fém és titanium változatokat is, mert megengedhetik maguknak. Nekem jó lesz az alumínium is, fóliát sem tervezek rá. Viszont egy jó töltő nem ártana. S4 töltője megvan, de az gondolom nem tölt annyival mint amennyivel maximálisan lehetne. Gyári töltőt vetettek hozzá vagy van más megoldás is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Milyen program, ami...?
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- EAFC 26
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hegesztés topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Eladó Apple Watch Series 11 46 mm Jet Black
- Apple Watch SE3 2025 40MM Starlight 100% (1év Garancia)
- gyakorlatilag ÚJ Apple Watch Ultra 3 49mm Natural TiTanium 1OO% ! még 1OHó nemzetközi APPLE GaranciA
- Apple Watch 10 46mm Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4694
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple 1 év garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest