Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
nji
aktív tag
válasz
Gubu0101
üzenetére
Nekem az iStyle írta, hogy nemsokára érkezik. Igaz én a teljesen alap csillagfény verziót kértem, semmivel nem varialtam. Te valami extra összeállítást kértél? A redditen is írják az amcsik, hogy sokan alap cuccot kérnek és majd rendelnek hozzá pantokat. Bár ott meglepően sokan veszik a fém és titanium változatokat is, mert megengedhetik maguknak. Nekem jó lesz az alumínium is, fóliát sem tervezek rá. Viszont egy jó töltő nem ártana. S4 töltője megvan, de az gondolom nem tölt annyival mint amennyivel maximálisan lehetne. Gyári töltőt vetettek hozzá vagy van más megoldás is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Apple MacBook
- Crimson Desert
- OLED TV topic
- Horgász topik
- A Honor profi iPhone másolásban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest