Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
Én nem bringázok, nem úszok, de heti 5-6 másfélórás edzést mérek vele (súlyzós edzés, foci, illetve alkalmanként túra). Nekem erre teljesen rendben van az S7. Estére kb 40%-ra merül úgy, hogy most 97%-os az akksi.
Ha ennyire nagy az igénybevétel nálad és nem bírja az óra, akkor lehet a dedikált sportórák irányába kellene tapogatózni (Pl Garmin, amitől én most válok meg éppen az AW kedvéért). Ott kevesebb okosfunkciót kapsz, de iPhone telóval is tökéletesn működik, míg az akksi napokig bírja. -
-
-
mouzrr
őstag
Az utolso soraiddal egyetertek maximalisan. Azt hiszem a 20w toltofej eleg a gyorstolteshez, talan a 13 pro max ami kb 27wattal tud tolteni.
ha nagyobbat hasznalsz nem gond, a telefonban levo elektronika donti el mennyit vesz fel a tolteskor.ha rosszul tudom valaki majd kijavit, de az Apple oldalan fent van minden info hogy mit mivel tudsz tolteni!
-
mouzrr
őstag
Nem tudom hogy regebbi orak melle jart e toltofej, nekem a W6 az elso, meg az i12pro is az elso almas telefonom.
Az orahoz vettem kulon 5wattos toltofejet, geprol ugy tudod tolteni ha van rajta USB-C csatlakozo. A regebbi magneses toltoknek ha nem C-s a vege akkor meg egyertelmuen lehet geprol is a sima USB csatirol.szerk: ha magara a toltore gondoltal amire rateszed az orat, akkor arra az a valaszom hogy sajna nem tudom hogy az tolt e gyorsabban vagy az ora tud gyorsabban felvenni aramot.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Politika
- Windows 11
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Samsung S22+ telefon tokok
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest