- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bethesda kórház
- Yézi: Ryzen 7 1800X tuning (vs. i7-2600K...?)
-
LOGOUT
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
üzenetére
A Nike verzió annyiban több csak, hogy van egy két egyedi Nike számlap. A NRC app ugyanúgy letölthető, óraszíjat meg bármilyet vehetsz, nem csak 18 ezerért. Én annakidején a Samsung GWA2-höz Aliról rendeltem tépőzárasat, kapni fényvisszaverőset is pár száz forintért. Ja, meg van egy pipa a tok hátulján, meg a szíjon.
Ha EKG fontos, akkor SE kiesett. Ha VO2Max adatok fontosak lehetnek, akkor az O2 mérés csak 6-osban van. Egyébként itt van egy naggyon jó battery test SE vs S6-ra.
Ha LTE (cellular) órát választanál, akkor az havi +990 forintba fog kerülni a multi sim miatt. Ezzel én eljázltszottam gondolatban, de rájöttem, hogy nagy hasznát max akkor venném, ha strandra, ahova nem nagyon járok, nem vinnék telefont. De mivel nálam a telefon mindig ott van, így ez nem fontos. Illetve a user guide szerint, csak akkor működik rendesen a cellular, ha a telefon be van kapcsolva... Szóval nem kell, hogy nálad legyen, de bekapcsolva igen. Úgyhogy ez nekem éves szinten 12000 feleselegs szinten kidobott pénz lenne, bár bármikor le lehet mondani a multi sim szolgáltatást. Egyébként szerintem nem olyan sok a különbség S5 és S6 között, igaz én 40 mm-es árakat néztem eddig.
Én személy szerint S6 Nike editionra várok szövet szíjjal, de még versenyben van nálam a Garmin Venu, Polar Ignite, Suunto 5/9.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- Gitáros topic
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Windows 10
- Okos Otthon / Smart Home
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest