Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
HarryPotter
őstag
Kedves Kollegák, egy nehéz rejtvény megoldását keresem: adva van egy független iphone 12 mini vodafone előfizetéssel és egy szintén független cellular apple watch. Mivel a vodafone nem támogat e-simet, így azt nem tudom használni önállóan az apple watch-on (egyébként párosítva vannak, de ennek nincs most jelentsége). Emiatt a watch-ba beletettem egy telekom e-simet, amit telepítettem is az órán és a az iphone-on, ez utóbbin másodlagos mobil szolgáltatóként. Az órán pedig szépen települt a telekom, látszik a mobilhálózatban. Na most innen jön a probléma: az apple watch kizárólag a vodafone-os számon hajlandó hívást kezdeményezni. Ez érthető, amíg a telefon a bluetooth távolságon belül van, de akkor is ez a helyzet, ha a telefont hátrahagyom. Sőt, akkor is így van, ha az iphone-on a telekom előfizetést teszem meg elsődlegesnek. Hol a hiba? (eddig két istyle és két telekom üzlet bukott el a feladványon). Köszönettel
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Warhammer 40.000
- AliExpress tapasztalatok
- Robotporszívók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G3 LTE i5-1245U 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest