Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Az esim-et igen, és egy szolgálatatónál kell lennie annak az előfizetésnek, amivel az órát is szeretnéd használni. Tehát Vodásként ezt így nem fogod tudni igénybe venni. Én is sima vs cellularos órában godolkozom, de ha cellulart veszek januárban, igaz 6-osból, és az plusz 40 ropi, de annak az akksija is nagyobb a cellular miatt, így ha nem is lesz hozzá sim (én azt maximum nyáron, strandolás mellett használnám ki, mert azért általában mobillal megyek mindenhova, nem szeretem, ha nincs nálam), a nagyobb akksi az plusz lesz benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Eladó használt Huawei P30 Lite 4/128GB / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest