Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Alexios #105296 üzenetére
Azt tudom, csak kerülném a Rosetta használatot amennyire csak lehet, mert kifejezetten sok SSD swapot művel használat közben. Sokkal-sokkal-sokkal többet, mint egy Silicon kompatibilis vágószoftver terhelés alatt.
Persze attól még tesztelhetem. A cikkek/videók amiket találtam azt gyanították, hogy valamilyen memory leak gondja lehet a Rosettának, mások szerint meg egyszerűen csak ilyen és el kell fogadni. Nem tudom hol az igazság.
[ Szerkesztve ]
-
-
N@idia
őstag
válasz Alexios #105531 üzenetére
Amikor összekötöm ilyen kábellel akkor laptopot összecsukhatom?
Tudna valaki linkelni, milyen külső dockot vegyek amin van ethernet port és USB port is, mert hat ez sincs a gépen, ha jól láttamSemmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
N@idia
őstag
válasz Alexios #105540 üzenetére
Így most már értem.
Végülis is kettő PORT van a gépen a hub-rol is tudom tölteni, így a másik portra mehet a usb-c dp kábel és probléma megoldva igazából.Amit meg kérdezni akarok gyorsan az állandó töltés mennyire okozhat gondot, ha töltőrol használom folyamatosan ?
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
kchris78
veterán
válasz Alexios #108188 üzenetére
Most már nem szabad x86-os macbookot venni szerintem.. Nyilván ha mac kell és a költség limitált akkor oké de ezeknek a támogatása hamarosan lejárós lesz, és még a jövőben egyre kevésbé lesz eladható, vétel esetén érdemes azzal számolni hogy az már végleg nálunk fog landolni. Hardveraprón elég sok eladó x86os gép van szerintem és ez egyre inkább növekedni fog ahogy mindenki áll majd át Mx-re szépen lassan...
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Alexios #121195 üzenetére
Airdropra is ott van az Airdroid, aminek az ingyenes verziója pont elég arra, hogy fájlokat küldözgess helyi hálózaton (ha távolról is akarsz, az már fizetős).
Még egy jópofa funkció az Apple ökoszisztémában az eszközök között megosztott clipboard. Csak milyen kár, hogy éppen nem működik nálam hetek óta. De az Airdrop is köhög néha.
[ Szerkesztve ]
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook Air M1 (2020) 13.3 256 GB (8 GB RAM
- MacBook Air 2020 13" M1 16GB/256GB
- Beszámítás! Apple MacBook Pro 16 2023 M3 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ !! - MacBook Air Retina 13" M3 Chip / 8C CPU / 10C GPU / 16 GB / 512 SSD / ÁFÁ-s
- Új Aksi, ajándék USB átalakító kártyaolvasó MacBook Pro 2017
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest