- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai X99 lap + Xeon E5 V3/V4 + ECC DDR4
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Alexios #121195 üzenetére
Airdropra is ott van az Airdroid, aminek az ingyenes verziója pont elég arra, hogy fájlokat küldözgess helyi hálózaton (ha távolról is akarsz, az már fizetős).
Még egy jópofa funkció az Apple ökoszisztémában az eszközök között megosztott clipboard. Csak milyen kár, hogy éppen nem működik nálam hetek óta.
De az Airdrop is köhög néha.
-
kchris78
veterán
válasz
Alexios #108188 üzenetére
Most már nem szabad x86-os macbookot venni szerintem.. Nyilván ha mac kell és a költség limitált akkor oké de ezeknek a támogatása hamarosan lejárós lesz, és még a jövőben egyre kevésbé lesz eladható, vétel esetén érdemes azzal számolni hogy az már végleg nálunk fog landolni. Hardveraprón elég sok eladó x86os gép van szerintem és ez egyre inkább növekedni fog ahogy mindenki áll majd át Mx-re szépen lassan...
-
N@idia
őstag
-
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Alexios #105296 üzenetére
Azt tudom, csak kerülném a Rosetta használatot amennyire csak lehet, mert kifejezetten sok SSD swapot művel használat közben. Sokkal-sokkal-sokkal többet, mint egy Silicon kompatibilis vágószoftver terhelés alatt.
Persze attól még tesztelhetem. A cikkek/videók amiket találtam azt gyanították, hogy valamilyen memory leak gondja lehet a Rosettának, mások szerint meg egyszerűen csak ilyen és el kell fogadni. Nem tudom hol az igazság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- iOS alkalmazások
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- Asus játékra is,core i5 ,Geforce GT940M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD+HDD,nagyon szép állapot,W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged