Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
sziasztok! én most ismerkedem a macbookokkal, és lenne egy kérdésem:
miért van az, hogy egy macbook pro az apple oldalán 600.000 Ft, míg az expresszen egy bolt hirdetésénél ugyanez, új állapotban 210? (2,53as, 15") -
whitezo88
nagyúr
ismét én vagyok. korábban linkelt valaki egy oldalt ami bemutatja azt is mikor jöttek ki a generációk, átlag 200 naponta, tudni valamit a következőről? mb, mbp. (írja is hogy ne vegyünk, mert lassan jön a ciklus vége, 10-30 napot ír)
-
whitezo88
nagyúr
aki rendelt már cuccokat styleboltból(applebolt) dobjon egy üzit legyen szíves, lenne 1-2 kérdésem árengedményes rendeléssel kapcs. köszönöm.
-
whitezo88
nagyúr
korábban már kérdeztem, de hátha: AppleBolt-ból rendelt már valaki? mennyi idő amíg feldolgozzák a rendelést? BeszMac-en se sokat találtam róla csak annyit h valahogy privátba hozza USA-ból a cuccokat, azért olcsóbb, de rossz dolgot, vagy hogy átverés lenne, nem találtam róluk. csak ennyit , meg 1-2 véleményt hogy vettek ott gépet és nem volt gond, segítőkészek voltak.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
megvan az MBP kaptam mellé én is megfelelő tápkábelt.
-
whitezo88
nagyúr
a 0-t hogy tudom leírni magyar kiosztással? KBV asszem ctrl+ö mutat, de nem csinál semmit.
-
whitezo88
nagyúr
kalibráltam a macbookom (most van benne 10 ciklus) de idegesít hogy 2%-ot csökkent a health (96ről 94re). miért esett ennyit? így hogy merjek kalibrálni majd? lesz majd 50 ciklusnál 50% health v mi?
am vicces hogy 0 billvilágításnál, 1es fényerőnél wifi, bt off 13:10et mutat feltöltve
hát igen az "akár 10 óra üzemidő" akkor megy ha semmit se csinálsz rajta. -
whitezo88
nagyúr
az mitől van hogy tegnap óta nem vált át pirosra a töltő LED? ott van h charge fullon van és még zöld.
-
whitezo88
nagyúr
válasz Solar_Wind #3917 üzenetére
ott is írták h nem valószínű
1.) SB vadiúj a piacon
2.) csak fél évesek az i procik a gépekben. kicsit jobbat raknak beléjük, 13as MBPbe meg szerintem i3. -
-
whitezo88
nagyúr
attól fögg melyik MBP, mert van aminek hajlamos egy idő (igaz nem 1-1,5 év) után felpúposodni a segge az akksi miatt, vagy szar szinte mindnél a Superdrive (régebbiek legalábbis), vagy van akit zavar a glossy (szerintem nem vészes, legötbb laptopnak ilyan, csak ennek jobb a borítása szerintem)
én lassan fél év után még nem tudtam jól megszokni a shortcutok kezelését, pedig jó dolog, mivel kevés a gomb ugye. meg gondok vannak a spec karaktereknél is, igaz van char wiever ami mutatka shift, alma stb jel nyomása után mi mi "alatt" van. -
whitezo88
nagyúr
akkor szervíz, de ezekre nem sűrűn jellemző hogy nagyon elromolnának ha figyelsz rájuk, sokan használnak több éves gépeket, egyik (volt) tanárom egy iBook G4-gyel kárkál suliba, és azon vetítget, meg gondolom néha dolgozik is. (Mac OS 9.2 )
amúgy tudsz garikiterjesztést venni (gy.k. "biztosítás")
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
én csak azt mondom hogy azt a +40 v 50 ezret megéri, később is avul el. ennyi erővel egy iBook G4 is jó (azaz hülye a példa mert arra nincs modern osx )
bár előző félévben egyik tanárom arról vetített ki, Mac OS 9.2vel meg ezer éves Photoshoppal, de gondolom nem azzal dolgozott (mert tipográfus, grafikus), mert tetű lassú voltmod: már ha új vételről beszélünk, nem használtról.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
2 napot nem nyitottam fel a MBPmet, csak sleep volt, és 94ről 89re ment az akku a számítása szerint...
-
whitezo88
nagyúr
sziasztok van valami belső maces utility amivel megnézem mikor ki használta a gépem? 2 napig nem voltam itthon, féltöltésen hagytam gépet, de most mikor bekapcsoltam nulla százalékon volt (azaz 3, de írta, hogy reserve energyn megy és dugjam be mert sleep lesz)
-
whitezo88
nagyúr
tényleg nem érdemes nézni a hülye akku töltést, meséltem h 94-89re ment le, aztán felment 91re, majd ma reggel már 93 volt
-
whitezo88
nagyúr
uhh kicsit megugrottak az APReknél az árak, legkisebb MBP +30 ezer
-
whitezo88
nagyúr
mi a teendő, ha Mail nem tud kapcsolódni a gmailhez? (unable to connect) várni, vagy van valami gyors troubleshoot?
-
whitezo88
nagyúr
válasz Barett 50cal #5441 üzenetére
magától helyrejött
-
whitezo88
nagyúr
sziasztok fel szeretném tenni a win7et majd laposra. namost a bootcampet olvasom mindenhol, ez a legjobb megoldás, vagy mi ajánlott és hogy?
2010 MBP, jelenleg S Leo, de frissítem majd Lionra clean-nel előtte. -
whitezo88
nagyúr
na szedem az Oroszlánt, kíváncsi leszek. csak sajnos nagyon lassan vánszorog lefelé. Hány megát szed le?
-
whitezo88
nagyúr
Remote Desktop Connection kérdés
megy világhálón is, mint a Teamwiever? belső hálón sikerült működére bírnom. -
whitezo88
nagyúr
FTP-n át (TC) szeretnék kapcsolódni a machez (wifi), de nem megy, pedig 10.6 alatt ment. 10.7.3 van.
Filemegosztás be van kapcsolva. Kapcsolathívási hibát ír, mi a gond?[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
mail gondok: tegnap óta nem megy az elküldés rész. lehívja a leveleket, de a küldésnél csak tekereg a karika és nem megy tovább a kimenőkből. Mi lehet?
-
whitezo88
nagyúr
válasz Solar_Wind #6825 üzenetére
elég hülye neve van, de várható volt, hogy az OSX és iOS közeledik folyamatosan egymáshoz. Windowsnál is ez fog lefolyni.
-
whitezo88
nagyúr
válasz Barett 50cal #6975 üzenetére
tildy logoutot is írt ezzel kapcsolatban. alaplapi szériahiba sajnos. irány a gari.
-
whitezo88
nagyúr
válasz Barett 50cal #6977 üzenetére
[link]
ez elég hasonló kinézetű hiba nála -
whitezo88
nagyúr
iphoto-n hogy állítsam be, hogy mutassa a fénykép helyét? Helyek alatt azt írja társítani kell valamit, de nem látom mit. Valamint a képeknék info alatt "helyek keresése letiltva" van jobb alul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ !! - MacBook Air Retina 13" M3 Chip / 8C CPU / 10C GPU / 16 GB / 512 SSD / ÁFÁ-s
- Kitűnő MacBook Pro 13 8/256 (94%-os akku)
- Macbook pro 2020 M1 13"
- !! 1 ÉV GARANCIA !! ÚJ állapotú, magyar bill, Apple Macbook Air 2022 M2 8GB RAM 256GB 97% AKKU
- MacBook Air 13" 2018 / 256GB, 8GB RAM / Rose Gold (204)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest