Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
Pedig ez mindenkinek ilyen az egész világon... , kapcsold ki az átlátszóságot és meg fogod látni. Én sem úgy használom, csak ebből is látszik hogy mennyire trehány munkát végeztek. Beleraktak ilyen meg olyan funkciót, aztán a felét ki sem próbálták vagy mi a f*sz??? Nem is tudom melyik betaban mar jelezve lett ez a bug.
Az a baj hogy akarom ezeket az új dolgokat használni, mert tetszenek, de a körítés ... Bárcsak ne frissítettem volna.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
MrRL19
senior tag
-
MrRL19
senior tag
op szeretném újra rakni ... csak hát nem siekrül lényeg , hogy azt érem el mint 1 windowsnál amikor formázom a gépet (mellesleg frissiteni is akartam , de nem jött össze core duo 2 a min ... és persze az van benne... szal ezt sem értem ... 10.7-re szerettem volna )
Na, viselkedj rendesen, kaszáld a dohányt, tudd, hol a helyed és ki tudja? Talán egy nap majd kinyitják a könyvet és beírják a neved. Befogadnak a családba. Beavatott leszel. Na gyere, emeld a poharad! ///M P O W E R
-
MrRL19
senior tag
semmit ... bekapcsol és ennyi , tehát minta nem is érzékelné
[ Szerkesztve ]
Na, viselkedj rendesen, kaszáld a dohányt, tudd, hol a helyed és ki tudja? Talán egy nap majd kinyitják a könyvet és beírják a neved. Befogadnak a családba. Beavatott leszel. Na gyere, emeld a poharad! ///M P O W E R
-
Kommy
veterán
viszont hozott magával egy csomó hibát. Tehát semmiképpen nem ajánlom a frissítést 10.10.2 beta-ra
hibák:
Preview nem működik egyáltalán, vagyis nekem reggel óta nem sikerül elindítanom
a bejelentkező képen hibák alvó állapot után
Safariban nem lehet youtube-ot nézni mindig hibát ír ki, chrome, firefox-ban szaggat minden videó. -
TigerCat
nagyúr
App Store-ból nem lenne valami? Ez brutális cuccnak tűnik és őszintén szólva nem is nagyon merek nekiállni.
_Csaba_
Ezzel a felesleges nyelveket ki tudod szedni a rendszerből. Ha kevés lenne a hely... Másra nem használtam sosem, szóval csak óvatosan...♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
megema
őstag
Én is leszedtem kipróbálni, de Yosemite alatt még nem az igazi. Ha nem a Classic kinézet van kiválasztva és elkezdem testre szabni, akkor bele lehet futni rosszul megjelenő elemekbe. Így még nem adok ki érte pénzt.
A Speciális fül alatt lévő "Dokk alkalmazás-nevek elrejtése" opció csinál valamit?
-
TigerCat
nagyúr
Váó, köszi, ezt megtiszteltetésnek veszem!
Retina Capture - retina kijelzőn hasznos azoknak, akik fejlesztenek és kell a képernyőmentés a munkához
iConvertIcons - rengeteg formátumba konvertáló eszköz, OS X és Windows ikonokhoz is
iStatMini - értesítési központba beépülő, látványos erőforrás figyelő
Battery Diag - az értesítési központba, vagy akár a menüsorra beépülő eszköz, ami az akkut figyeli és sok hasznos infót megjelenít
MonthlyCal - Windows után hiányzott egy azonnal elérhető naptár nézet, de ez pótolja, az értesítési központba beépülve
Degrees - tartózkodási helynek megfelelő időjárás előrejelző eszköz a menüsorra
The Duplicate Finder Duplicate Detective Gemini - többszörös fájlokat keres meg a gépen, többféle beállítható paraméter alapján[ Szerkesztve ]
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
-
biker
nagyúr
Nem ott tárolom, külső táron, de ide be van húzva (library) az infó, és kezeli.
így megmaradt a szabadság is, meg a rendezés isElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
megema
őstag
-
TigerCat
nagyúr
Áááá, dehogy. Ha váltok ezek akkor is megmaradnak otthoni felhasználásra, szóval nem gond. Persze van egy kis marasztaló hatása, de nem kritikus. Összesen maximum 150 ezret költöttem alkalmazásokra, ami ha azt nézzük hogy munkára használom, nem nagy összeg.
A Parallels brutál jó, szerintem nyugodtan megveheted, ha Windows-os alkalmazásokat is akarsz futtatni. Anno a Corel és az Office miatt én is gondolkodtam rajta, de végül nem kellett.Pixelmator akció
Nem hagynám ki, most különösen megéri...biker:
Egyetértek veled, az automator rettentő ügyes, de nekem így kényelmesebb, gyorsabb, ezek bejönnek és tényleg használható, bevált appok. Nyilván nem kötelező használni.
Better Rename - Egyszerű, sokoldalú és csak pár kattintás amit el akarok végezni. Munka közben nekem ez számít.
Meta - Mp3Tag-hez vagyok szokva, ez a legjobb alternatíva, minden fillért megért. Az iTunes a nyomába sem ér hatékonyságot tekintve. Nagyon sok CD-m (több száz) van a régmúltból, nincs kedvem újra megvenni, így tényleg kihasználom.
FastPreview - Nyilván a QuickLook-ot használom legtöbbet, de albumokhoz, komplett könyvtárak áttekintéséhez ez kényelmesebb, látványosabb. Külső kijelzőn Yosemite óta néha nem jelenik meg az előnézet ha space-szel nézem és léptetek. Csak egy üres négyzet. Itt ilyen gondom nincs, szóval még egy ok amiért nekem bevált.
Skitch - Ahogy írod, azt használom legtöbbet, de mivel Yosemite előtt nem volt lehetőségem szerkeszteni a képernyőképet, azt gondolom megér egy misét. Ráadásul szerintem jobb mint a beépített.
HandBrake-kel kapcsolatban - Kinek a pap, kinek a paplan. Fel van rakva, de összesen egyszer kellett. Utóbbi kettőt inkább tag-gelésre használom, hogy kulturáltabb legyen a fájlok megjelenése.
Lock Me Now - Nem altatni akarom, csak zárolni, arra pedig tökéletes és gyorsabb, mint keresgélni az ikont a felső sarokban. Billentyűkombinációt pedig nem találtam rá. Most beállítottam egy nekem kényelmeset és kész.
Keyboard Clean Tool - Most komolyan, hogy takarítod? Nekem állandóan bekapcsolt, ha a jobb felső sarkot pucoltam. (csak fogok egy puha ruhát és azzal az egészet egyben áttörölgetem, tehát lenyomódnak a gombok) Így nem kapcsol be.
Amikor megvettem, azt mondta az eladó srác, rohadtul nem számít mint telepítek és mit nem, mert az OS X teljesen másként működik, mint a Windows. Szóval próbálkozzak nyugodtan. Azóta már újraraktam és csak azt telepítettem, amire valóban szükségem van...
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
Ragnar95
félisten
Hagyjuk már, nem windows ez, hogy víruskereső kelljen...
1 dologra jók a víruskeresők OSX-en, az erőforrások fölösleges pazarlására és egyesek lelki nyugalmának téves visszaállítására.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
buvartacsko
addikt
Tehát ez nálad pl nem ilyen. Jól értem? Csak mert vagy 4 gépen megnéztem, mindegyiken ilyen.
-
zaiczd
tag
Mavericsen jobban futott a dolog, nem vagyok megelégedve a yosemitevel, de ez másik kérdés, próbáltam vmwaret is most parallels desktoppal dolgozom, sajnos nincs macre a program amit használnom kell sulihoz, érzésem az elsődleges ludas a ram a mostani gépemnél, illetve a ram miatt a vga csak 388MBot kap, 8gigánál kapna 512őt, nem tudom mennyit segítene rajta, de hogyha a 15'ben van egy 288MBos vga plusz egy 512es nvidia akkor úgy gondolom hogy jobban bírná ezt a munkát.
[ Szerkesztve ]
WonderWorks.hu | Termékfotózás | Ingatlanfotózás
-
Xantomas
őstag
Igazából még a kezemben sem volt soha Macbook, valamiért tartózkodtam tőle, és semmit se tudok a működésükről.
Ha jól gondolom, HDD nélkül be se indul. Sötét képernyő, és csókolom? Úgyis akartam egy új SSD-t venni az asztaliba, akkor elötte a Macbookban próbálom ki. mivel tudom használhatóvá tenni a macban?
Van pár DDR3-as memória itthon, akkor azokat belepróbálgatom."Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 512GB SSD asztroszürke
- Apple Macbook Air A1466 i7. 8/256Gb Laptop
- MacBook Pro 2019 13" Újszerű 8GB/128ssd/1-3 hónap gar./Akku 94%/p3811
- Apple MacBook Pro 2011 13" i7 8GB RAM 256GB SSD
- MacBook Pro tok tomtoc Sleeve Kit - 14" , fekete
- Macbook Air 2017 A1466 (13" 1440x900 kijelző, i5 1.8GHz, 8GB RAM, 256GB SSD
- Macbook Pro 16" - 2019, 8 mag i9 32/512GB, 4GB Radeon, touchbar, garancia
- Macbook Pro 16" - 2019, 6 mag i7 16/512GB, 4GB Radeon, touchbar, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest