- Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- WLMouse Strider gamer egér - Artisan FX Type 99 egérpad bemutató
- A „két Kína” között - A Matsu-szigetek
- ChromeOS Flex operációs rendszer telepítése lépésről, lépésre.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Notepad++
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz
dejaris #44603 üzenetére
Ezt miért tőlem kérded? Én pont azt irom, hogy a régi technologia kikopik és jönnek helyette az ujak, amit nehez elfogadni, de el kell. Mert nem véletlenül ujak, hanem azert, mert jobbak is vmilyen szempontbol, mint a régi. Még ha kényelmetlen is a váltás olykor.
(#44602) biker -> Erre mindenki azt mondjan emes egyszerűséggel hogy ha nem tetszik, nem kell megvenni. Amiben van vmi, csak hát tény, hogy vissza tud csapni az ostor az apple számára is... bár ők tudják, mit csinálnak.
(#44601) szabogabor10 -> Teljesen értem, hogy mit mondasz. És valahol meg is értem. Én is szivnék vmennyire ebben a helyzetben. De utána lehet hogy nyernék is vele... a kérdés az, hogy mennyire stabilan marad ez az USB-C, vagy utana megint jön-e vmi uj. Mert igazából hiába tudnak többet, ha tényleg szivatják a népet egy ismételten uj csatlakozoval (kiépitett hardverkörnyezetben fokozottan).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMING Nitro5 GTX 1650 4gb i7-9750H 16gb ram 500gb ssd 17col FHD 120HZ Win11
- Microsoft Surface PRO 3 12col 2K TOUCH Intel core i5-4300 8gb DDR4 ram 256gb ssd win11
- Bomba ár! HP ZBook Fury 17 G7 - i7 I 32GB I 512SSDI RTX3000 6GB I 17,3" FHDI Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - Xeon I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest