Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Beethoven

tag

Halihó! :)

Ismerkednék a Mac világával és kéne egy kis segítség, tanács hogy hogyan is kezdjek ebbe bele.

Annó volt már egy próbálkozásom amibe beletörött a bicskám pedig mondtátok hogy ne vegyek - ahogy ti fogalmaztatok - "púderbúk"-ot :)
    Nem bírtam megállni és vettem egy ilyen csodát egészpontosan a 12"-os aluminium változatot a legfrissebb 10.5.8.-as rendszerrel. Hamar kiderűlt hogy befürödtem vele ugyanis a safarit elindítva nem tudott betölteni bizonyos oldalakat vagy csak nagyon lassan. Illetve időnként előjött egy frissítési ablak hogy frissítsem a quicktime-ot. Nos ez mint kiderűlt nem fog menni mert előbb a rendszert kell frissítsem ami azért nem fog menni mert a 10.5.8. a maximum. :)
    A másik vicces dolog hogy alapból nem magyar. Nekem kellett egy félhivatalos magyarító progit keresnem ami ráadásul csak részben magyarítja a rendszert és annak alap alkalmazásait. Ennek tetejébe pedig minden rendszerindítás után meg kell ismételni a magyarosítás telepítését ugyanis ezt a rendszer leállításakor elfelejti a gépezet.
    Mivel innentől maximum szövegszerkeztésre tudnám használni a vasat inkább megváltam tőle.

Szóval a kérdés: Macbook White 4.1 vagy erősebb, esetleg 2007-2008 pro alu-t vegyek inkább kezdésnek?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés