- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- R.I.P. Aláírások
- gerner1
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
CharlieDrop
veterán
Baromira nem értelek.
Én az elmúlt 33 évben használtam mindenféle oprendszert, a MacOS mellett napi szinten Windows-t, Linuxokat is, sokfélét, sőt volt időszak, amikor kerneleket is fordítgattam, hogy a Linux szupergyors legyen. Sajnos kimaradtak ilyen egzotikus rendszerek, mint a VAX/VMS, pedig közel voltam hozzá...
Azt mondom mindegyiket szokni kell, mindnek van valami hülyesége, ami a másikon nincs meg, vagy nem úgy, vagy...Szidtam én pl. az OS/X-et (régi nevén ugye), hogy amikor CD-t akartam írni, akkor mi a rákért kérte, hogy tegyem be az üres CD-t mikor bent volt (Windowson ilyenkor ugye felismeri, hogy van az íróban valami), és vannak itt még más szépségek is, de önmagában szerintem amiket írsz erős felindulásból/a rendszer szokatlanságából ered. Vagy elfogadod, hogy ilyen, vagy nem, de tenni ellene nem sokat lehet.
Béke.
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO THINKPAD E16 G1 - Ryzen 5 7530U, 16, 512 GB, 16GB, Fémházas üzleti laptop 16" kijelzővel
- MacBook Air 2020 M1/8GB/256GB magyar billentyűzet
- MacBook Pro 15' 2013 i7 16GB RAM, 500GB SSD Garancia 2026.02.14
- MInt az új !! MacBook Air Retina CTO 13" M2 / 16 GB RAM / 512 SSD / Midnight / Akku 100 %
- WWAN 4G LTE bővítő kártyák