Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rizso
addikt
válasz
Gubu0101
üzenetére
Gubu0101 & syles:
szerintem én is szépen egyesével telepítgetek, és így tényleg nem viszek át olyan fölösleges alkalmazásokat, amiket amúgy sem használok.Biztonság kedvéért még egy darabig azért marad az S21U is, ha valamiért földhöz akarnám vágni az iphone-t
Hiába, nagyon régóta (szinte) csak Samsungot használok, át kell állnia az agyamnak az új rendszerre... -
zsoltyyy
senior tag
válasz
Gubu0101
üzenetére
Szerintem jó funkció, csak tudni kell, hogy a szám az nem azt jelenti, hogy új korához képest hány %on áll most az akkumulátor, hanem, hogy a "hivatalos" kapacitáshoz képest hol áll...
Nagyon nem mind1, mikor veszel használtan egy készüléket, hogy 90% felett van, vagy 80% alatt.. -
rizso
addikt
válasz
Gubu0101
üzenetére
Persze, normál töltés éjjel tiszta sor. Ugyanakkor pl nálam nem egyszer volt már olyan, hogy napközben nem nézegettem hogy áll a töltöttség, bejött valami sos ügy, el kellett mennem valahová, töltöttség viszont nagyon alacsony volt. Na ilyen szituban egy igazi gyorstöltés 5-10p alatt csodát tesz.
Fasza USB C töltőm van meg vezeték nélküli Samsung töltőm is van, de utóbbi szerintem elég lassan fogja töltő a 15PM-ot, be kell majd szereznem egy normális magsafe töltőt is mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Hiába, nagyon régóta (szinte) csak Samsungot használok, át kell állnia az agyamnak az új rendszerre...