- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richie86
senior tag
válasz
MikeWazowski #4881 üzenetére
Megértelek, már én sem érzem olyan betonstabilnak, mint pár éve... De mindent mérlegre téve, SZÁMOMRA, még mindig ez a legélhetőbb.
-
Richie86
senior tag
válasz
MikeWazowski #4879 üzenetére
Leld sok örömöd benne
Mi miatt váltottál? -
Richie86
senior tag
válasz
MikeWazowski #4877 üzenetére
Mi lett az utód, ha nem vagyok túl indiszkrét?
-
Richie86
senior tag
válasz
Elit3Zotya #511 üzenetére
Amikor végleg átjöttem androidról sokáig én is a hajamat téptem néhány dolog miatt, de egy pár hónap után úgy megszoktam, megszerettem, hogy itt ragadtam. Így egyetértek azzal, hogy megszokás kérdése. Ugyanúgy olyat is sokat olvasok itt a fórumon, hogy XY fórumozó át akart menni droidra több év iOS után, mert nagyon megtetszett neki pl. egy Samsung vagy bármi, de sírva menekült vissza, mert nem tudta az androidot elfogadni. Szóval aki nyitott, mindkét rendszert meg tudja szokni/tud vele élni, innentől kezdve meg már tényleg csak egyéni ízlés/preferencia kérdése. Én sem mondom, hogy soha többé nem lesz androidos telefonom, de most jó ideje nagyon jó és kényelmes nekem az Alma, és sztem még jó darabig maradok is.
-
Richie86
senior tag
válasz
Roland861010 #469 üzenetére
Nekem 13 Pro-m van, írhatok privátot?
-
Richie86
senior tag
válasz
Elit3Zotya #467 üzenetére
Igen a gyári billentyűzet sajnos fapados (és szerintem is lightosabb a Gboard is iOS alatt), de a diktálás nagyon profi
-
Richie86
senior tag
válasz
Elit3Zotya #465 üzenetére
Az lehet egy opció, de úgy tudom amikor pl. jelszót írsz be, vissza fog váltani addig a gyárira.
-
Richie86
senior tag
válasz
Elit3Zotya #463 üzenetére
Sajnos nem.
-
Richie86
senior tag
Meg kell hagyni brutál egy cucc lett ez a 15 Pro Max. De szvsz még évekig elleszek a 13 Pro-val is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Titánkerettel könnyített magán a legtutibb iPhone és ebből fakadnak a problémái.
- Mobil flották
- Xbox tulajok OFF topicja
- AliExpress tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- További aktív témák...
- eladó Nothing Phone (2a) 12/256 black
- Kártyafüggetlen iPhone 13 Mini, 128GB
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Fotó állvány eladó
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N5000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest