Hirdetés
- Meggyi001: Kuponok....
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
madkiller
őstag
válasz
Szergej0818 #521 üzenetére
Tudom miről beszélsz én is 3 hete használom az iost. Felvettem a hívást a telefonon a budson és a telefonon szólt. Aztán másnap turtam a beállításokat, mert én az a fajta vagyok mindenen végig megyek egyesével az elején többször is hátha elsiklon valamin és találtam egy beállítást nem is emlékszem rá mi volt, de automatán volt és átállítottam blre. Azóta, ha felveszek egy hívást és a fülemben van a füles (egyenlőre még a Samsung buds pro), akkor azon szólal meg a hívás
Arra jöttem rá sok minden megoldható csak máshogy kell gondolkodni. Persze egykét ficsőr nekem is hiányzik, de jó lesz ez az ioses történet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Béta iOS-t használók topikja
- Battlefield 6
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 17 - alap
- Meggyi001: Kuponok....
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3461, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest