- A nagy BOR topic
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szergej0818
csendes tag
válasz
Elit3Zotya #508 üzenetére
Sajnos én is veled értek egyet. Nagyon pici dolgok kellenének már csak. Például, és lehet erre van megoldás, a parancsok között szerettem volna beállítani, ha szetkapcsol az óra a telefonnal (pl edzés közben én leveszem), váltson át az aod, hogy lássam messziről, jött e valami. Nos órába nincs ilyen lehetőség, Bluetooth eszközök között meg nincs ott az óra a parancsok között. De lehet én vagyok a béna.
Másik, vezetés közben hívtak, úgy hogy a kocsi is meg az óra is csatlakozva volt. Az óra tök néma maradt, nem tudtam elutasitani a hívást az órán. Ezt sem értem, de lehet ez is beállítás.
Harmadik, ha jön egy bejövő, azon szólal meg, amin felveszem, droidon ha volt füles csatlakoztatva, azon szólalt meg, nyilván be van dugva a fülembe, 99% hogy azon szeretnék beszélni csatlakozás közben, hiába a telefonon veszem fel. Plusz az órára nem tudom kirakni a hívást telorol, ha ott vettem fel, csak az órán tudok váltani.
Ez nem panaszkodas, inkább kérdés régi userekhez, van e megoldás ezekre, én csinálok valamit rosszul, vagy nem tudom mi történik.😀
Új hozzászólás Aktív témák
- Las Vegasban hazárdírózhat a Tesla Robotaxi
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Gumi és felni topik
- Google Pixel topik
- Medence topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro (használt, Független, 512 GB, 12 GB RAM, szürke)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest