- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
S24 ultrát és 15 pm-et használok. Kamerában jobb az iPhone, üzemidőben is (ezt én kb egálra tudom kihozni, ha energiatakarékos profilra váltok a samun a felbontást meg alapon hagyom, nem maxon), kijelzőben viszont jobb a samu, valamint egy picit gyorsabb még energiatakarékos módban is. Amiket olvasol a topikban, részben jogosak, részben nem. Tesztprogramokban én is látom pl a csíkozódást a kijelzőn, az iPhone-on meg nem, de ha nem ezt nézem, csak szimplán ránézek a kijelzőkre, akkor szebb a samsung. Kopni nekem nem kopik pedig fekete van. iPhone sem kopik nálam, pedig anno itt is voltak ilyen jelzések. Stabilitásban és gördülékenységben ha nincs is iPhone szinten, de majdnem, messze a legjobb androidos telefon ebben a tekintetben. Nekem a Face ID hiányzik nagyon, de ez már egyéni preferencia. Főleg úgy, hogy a biometrikus azonosítás (arcfelismerés, ujjlenyomat-olvasó) nem olyan jó, mint az általam szintén kb 1 hétig használt OnePlus 12-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3301
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest