- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
rATdrAgOn
senior tag
Nem tudom, Sargakutyat meg nem hasznaltam.

Annakidejen az elso PowerMacemen probalkoztam valami mkLinuxxal, az nagyon gaz volt, aztan mikor volt tesztre nalam G3, akkor debianoztam rajta... most az iMac-en OSX van, meg Gentoo
Amugy kis G3-as iMacen nagyon jol elzotyog az OSX, csak kell neki fel giga ram. Akkor szalad mint a mergezett eger (jo, a GUI az szanalmasan lassu, de a rendszer maga az felelmetesen hasit).
En szemely szerint G3-tól az OSX-re szavazok, bar a Linux sem rossz ezeken, de nem tudom... OSX tetszik.
(Ha most nem kene megint kazal penzt beleolnom a tetves automba, akkor meg vennek most egy Pegasos2-t es csak MorphOS-t hasznalnek rajta, a szamitogepnek latszo targyamat meg odaadnam akarkinek ingyert
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- iPhone topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Befutott a peronra a hardvervonat
- Jófogás tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- RYZEN 7 5800X +hűtött VRM-es A520M/B550M lap +16GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 1TB HDD
- Gamer Gép - ASRock Z690, Intel I5 14400, 16GB DDR4, RTX 3070 Ti, 1 TB M.2 SSD, 850W
- Asztali PC , i7 6700K , 1660 Ti , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- APC SRT1000RMXLI - Szünetmentes tápegység - új ára 640.000Ft
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).