Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

Most pedig jöhet a művtörire való odakoncentrálás. Még nem tudni, hogy most csütörtökön lesz-e vagy pénteken, fogalmam sincs, Bebusnak írt üzenetem eddig még nem ért célba.
    Ma majdnem sírtam egy sort. Nem sokon múlott, hogy a fél év óta dolgozott kis tételeim egyszerre csak a semmivé váltak. De amint megnyitotta a word azonnal kinyomtattam a hiányzó tételsoraimat és így most nyugi van. De abban a 2-3órában amíg próbálkoztam megnyitni a wordöt nagyon padlón voltam. Nem hiányzott volna nekem ez a kissem baleset, ígyis már ezt a hetet, igaz, hogy nyögve de kíbírtam volna, de így... Mindegy is hagyjuk a témát mert a lényeg hogy megvan minden és kezdőthet az utolsó (előtti) vizsga a tanévben.

Igen az előtti. Még lesz egy nagy hajrám majd a német szóbelihez, de még van bő 2hetem rá, ezalatt meg egy világot meg lehet váltani.

Ezt a hetet próbálom úgy eltölteni a suliban, hogy senkivel ne kapjak össze és egy kis búcsúzás legyen. Nem sok mindenkivel akarom tartani a kapcsolatot a vakáció ideje alatt. Kell nekem ez a nyár. Annyi tervem van, és szeretném mindet megcsinálni, és ehhez megint az egy éve is jól bevált módszeremet kell alkalmaznom. Az eltűnök a világ szeme elől c. műsort kell újra porondra vinni...

Aktív témák