Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napkollektor - csak úgy
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Aktív témák
-
vilma27
tag
Azt hiszem ez a dal és a klipp eléggé aktuális dolog, amiről szeretnék írni.
Gyermekek születése, az egyik csoda ezen a földön. Megmerem kockáztatni, hogy a legfontosabb csoda. Már a fogantatás pillanatában elkezdődik valami kapcsolat az leendő anyuka és a születendő csecsemő közt. Valami kapcsolat ami egyszerre érthető és megmagyarázhatatlan dolog, ami összeköti őket amíg élnek, és talán az életen is túl. Hisz tőled és ki tudja lehet, hogy a szerelmedtől van az a gyermek. Ha megtörténik azon már nem tud változtatni, illetve elvetetni a gyermeket, lehet, hogy bűn, de ha valaki nem érett fel a feladathoz, vagy nem teheti meg anyagilag akkor a mellette lévő embereknek mindenképp támogatni és nem ellenezni kell a dolgot. Ezeket leírva elgondolkoztam. Egyik ismerősömmel történt, történik meg ez a "kapcsolat". Igaz alig múlt el 18éves. Mindenki azt gondolhatta és elsőre akárcsak én, hogy miért nem védekeztek, vagy miért nem szedett bogyót, (adjunk neki A nevet így könnyebb lesz), és hazudnék ha azt mondanám, hogy A és a párja helyesen döntöttek, de nem tudjuk mi zajlik kettőjük között, és milyen pillanatokat élhettek át együtt. És ha mindezek után meg akarják tartani a gyereket, ahhoz nagyon nagy fizikai-lelki erő kell hozzá, mert nem könnyű döntés. A-nak voltak rossz és sokszor súlyosan rossz dolgai, de kinek nem? és ezek után miért ne lehetne, hogy ez a gyermek változtatna rajta, az életén, a felfogásán? én kívánom nekik, hogy sikerüljön minden, mert tényleg egy baba, maga a csoda, és nem hiszem hogy azért tartaná meg a gyereket, mert egyszerűen nincs pénz az abortuszra. Lehet beindult az a bizonyos kapcsolat és ez a baba világra akar jönni és A megpróbál mindent megtenni annak az érdekében. Igaz hogy dohányzik, erről kéne leszokni egy jó ideig, de ha tényleg akarja ezt a gyereket meg fogja tudni állni, legalábbis én bízom benne, hogy így lesz. Az iskolában szegényt mindenki a háta mögött úgy elhordták mindennek. Bevallom az elején én is mondtam ezt-azt, amit így utólag bánok, és mostantól megvédem ha kell, nem szerettem ezt a lányt a természete és a rossz szokásai miatt, de mégiscsak kismama lett... és úgy gondolom nagy bátorság és erő kell egy gyerek felneveléséhez, és szívből kívánom neki, hogy mire eljön az idő legyen elég felkészült mind kívül mind belül, és legyen olyan érett, hogy ezt a feladatot el tudják persze közösen látni, és végig tudják mindketten csinálni. A pasiról még kevesebbet tudok, de nagyon ajánlom ha már így alakult, ne hagyja cserbe. De a hallottak alapján reméljük nem lesz semmi gond kettejük közt és nemsokára hármójuk közt.
Sok sikert!!!
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Spórolós topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Politika
- Interactive Brokers társalgó
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest