Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
vilma27
tag
Vége a hétnek. Hamar elment most így visszanézve. Televolt feketével és fehérrel is. Annyira jó, hogy vége. Nem bírtam volna ki még több napot
pihenni, filmezni szeretnék. A filmezés a héten össze is jött, de pihenésről csak esténként mikor az ágyikómba fekszek és aluszkálok, mert mostanában olyan könnyen megy ez, ami régen nagyon is nehezemre esett. Most a fáradságtól és a kimerültségtől mindig elalszok.
Mondjuk így is van tennivaló a 7végére, de azért annak a tudata, hogy holnapra nem kell ébresztőt állítanom az most nekem ááááá mindennél több. Nah ez így elég erős de valahogy azért el lehet képzelni a helyzetem. Megírom ezt és megyek aludni. Nem bírom tovább. Muszáj, kell, akarom, kötelező, elengedhetetlen,
Jahj saját magam fárasztom le... XD
Nah mind1JAAAHJ
majd kihagytam a nap legjobb (számomra) hírét 
Annyira örültem/ök neki, végre látom, azt az eredményt amire már régóta várok. Végre beérett a kemény munka gyümölcse. Németből írtam 3 érettségis levelet, amit még hétfőn adtam oda a tanárnak. Mára kijavította. 1rövid 50-80 szavas és 2db 100-120 szavas levél. Akkora jó az eredményei:
a rövidnek: 10/9-et értem el
1ik hosszú: 23/21
másik: 23/19 itt kicsit sok nyelvtani hibám volt, de a lényeg, hogy tanárnő is mondta, hogy ezek eléggé jól sikerültek
Mivel föciből az előző dogám (Európa ország-főváros) 2es lett, így ma mindenképp kiakartam javítani. Németen meg is tanultuk Mónival. Eléggé furcsa módon. pl.:
Monte Negró, a Negró az egy cicanév, a fővárosa Podgorica - Podgocica, stbb... alkottuk a jobbnál jobb dolgokat.
Koszovó? XD ez az 1ik legjobb: Koszovói prosti --> Koszovó - Pristina.
Jer mán Örménybe, Jereván XD
XD stb... XD
Tehát ma is írtunk, és utána ki is javítottuk. Jelentem, hogy 42/39-et értem el, így 5ös lett. Ezzel kijavítva a múltkori 2esemetA többi "mellék" tantárgyból is kellene produkálnom valamit, mert amióta azt mondtam, hogy csak arra koncentrálok ami kell, azóta a többiből leeresztettem. Bioszból is van már egy 2esem, :S
Lehet hogy a nyelvtan nem selejttantárgy, de abból se állok valami fényesen. Írtam egy érvelést és be is adtam. Az állatokon való kísérletezések volt a téma. Azt hittem, hogy tök jó, és nekem nagyon tetszett amit írtam így be is adtam. Erre 1 hét múlva kikapom 3as
mi? 3as? Most is megfogom írni és beadom, mert nem mehet ez így tovább.Össze kell szednem magamat!!!! és össze is fogom.
Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDMI topic
- Sweet.tv - internetes TV
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
pihenni, filmezni szeretnék. A filmezés a héten össze is jött, de pihenésről csak esténként mikor az ágyikómba fekszek és aluszkálok, mert mostanában olyan könnyen megy ez, ami régen nagyon is nehezemre esett. Most a fáradságtól és a kimerültségtől mindig elalszok.
majd kihagytam a nap legjobb (számomra) hírét