Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

Egész nap nyúzott valami. Semmihez nem volt kedvem, amihez igen amúgy ahhoz se az meg nem volt ott. Ki érti ezt :F
    Semmit nem tanultam előző nap a mára, de irciből mégis az én nevem hangzott el a felelők sorából. Nem lepődtem meg, mert várható volt, mégse tanultam. Így kimentem hősi harcot vívni. Egész ügyesen forgattam a kardot, így remélem az eredménye is meglesz.
    Németre is mentem délután, és sokszor dicsért meg tanárnő és olyan jólesett és látni, hogy tényleg nem hiába, hát ha nem is töröm, mert túlzás de most már azért kezdek felvenni egy ritmust és a közeljövőben igyekszem gyorsítani is azt.
    Utána nem hazamentem, hanem a körútra az egyik ismerősöméket felhívtam, hogy nem-e zavarom és nagy szeretettel vártak. Így kisétáltam és ott vártam meg míg apa érte nem jön. Beszélgettünk, ettünk, és meglepetésemre olyan hamar elment az idő és máris csengettek. Megjött apa :Y de nemcsak ő kis családom is :B Leültünk és közösen tovább beszélgettünk. Hamarosan hazajöttünk és most vagyunk a mostban XD

Irány tanulás
    csók (K) jó7végét!!!! ;)

Aktív témák