- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
Aktív témák
-
vilma27
tag
Egész nap nyúzott valami. Semmihez nem volt kedvem, amihez igen amúgy ahhoz se az meg nem volt ott. Ki érti ezt

Semmit nem tanultam előző nap a mára, de irciből mégis az én nevem hangzott el a felelők sorából. Nem lepődtem meg, mert várható volt, mégse tanultam. Így kimentem hősi harcot vívni. Egész ügyesen forgattam a kardot, így remélem az eredménye is meglesz.
Németre is mentem délután, és sokszor dicsért meg tanárnő és olyan jólesett és látni, hogy tényleg nem hiába, hát ha nem is töröm, mert túlzás de most már azért kezdek felvenni egy ritmust és a közeljövőben igyekszem gyorsítani is azt.
Utána nem hazamentem, hanem a körútra az egyik ismerősöméket felhívtam, hogy nem-e zavarom és nagy szeretettel vártak. Így kisétáltam és ott vártam meg míg apa érte nem jön. Beszélgettünk, ettünk, és meglepetésemre olyan hamar elment az idő és máris csengettek. Megjött apa
de nemcsak ő kis családom is
Leültünk és közösen tovább beszélgettünk. Hamarosan hazajöttünk és most vagyunk a mostban XDIrány tanulás
csók (K) jó7végét!!!!
Aktív témák
- Legion Pro 5 16ADR10 16" QHD+ IPS Ryzen 9 8940HX RTX 5060 16GB 1TB NVMe gar
- Eladó Lumix DC - G9
- WD 4TB Red SA500 NAS SATA 3 2.5" WDS400T2R0A - garanciás
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Használt Radiolink AT10 II távirányító készlet / 12 hónap működési jótállás
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage SHIVA 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

de nemcsak ő kis családom is
Leültünk és közösen tovább beszélgettünk. Hamarosan hazajöttünk és most vagyunk a mostban XD