- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- talmida: Változások 2. rész
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
vilma27
tag
Egész nap nyúzott valami. Semmihez nem volt kedvem, amihez igen amúgy ahhoz se az meg nem volt ott. Ki érti ezt

Semmit nem tanultam előző nap a mára, de irciből mégis az én nevem hangzott el a felelők sorából. Nem lepődtem meg, mert várható volt, mégse tanultam. Így kimentem hősi harcot vívni. Egész ügyesen forgattam a kardot, így remélem az eredménye is meglesz.
Németre is mentem délután, és sokszor dicsért meg tanárnő és olyan jólesett és látni, hogy tényleg nem hiába, hát ha nem is töröm, mert túlzás de most már azért kezdek felvenni egy ritmust és a közeljövőben igyekszem gyorsítani is azt.
Utána nem hazamentem, hanem a körútra az egyik ismerősöméket felhívtam, hogy nem-e zavarom és nagy szeretettel vártak. Így kisétáltam és ott vártam meg míg apa érte nem jön. Beszélgettünk, ettünk, és meglepetésemre olyan hamar elment az idő és máris csengettek. Megjött apa
de nemcsak ő kis családom is
Leültünk és közösen tovább beszélgettünk. Hamarosan hazajöttünk és most vagyunk a mostban XDIrány tanulás
csók (K) jó7végét!!!!
Aktív témák
- Samsung Odyssey G9 S49CG934SU Monitor
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-3740QM I 16GB I 500GB I 15,6" FHDI Nvidia I Cam I W10 I Garancia
- Bomba ár! HP ZBook 17 - i7-4800MQ I 32GB I 256SSD+750GB I Nvidia I 17,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook 15 - i7-4800MQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Series S játékkonzol
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Újra raktáron! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- Apple iPad Pro 9.7 (A1674) 32GB Wi-Fi + Cellular - Asztroszürke (Jelszavas)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de nemcsak ő kis családom is
Leültünk és közösen tovább beszélgettünk. Hamarosan hazajöttünk és most vagyunk a mostban XD