- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
vilma27
tag
Kész vagyok ma.. ez a nap...

tesivel kezdtünk...azon "Caprio" kitalált ey új játékot, ilyen fogócskaszerű volt, de nagyon nagy volt. Az egész 12.gimi rohangált, mint "mari néni csirkefutamja a kacsaólban" XD
Majdnem minden szünetben rohangáltam Bebushoz, az ofőhöz, mert egy csomó mindent meg kellett volna beszélnem vele, de ez majd holnapra marad úgy néz ki mert reggel rajzóra hegyekkel kezdünk vele.
Aztán délután, na ez elég sűrűre sikeredett, olyan 5körül is értem haza nagy nehezen.
Voltunk mindenhol, Művésznőmmel és Hugicájával bejártuk a búza téri boltokat, és elintéztük az ügye-bajos ki dolgainkat. aztán visszamentünk a suliba és nem is tudom mennyi órát vártunk a tankönyvosztásra...
hát attól kész voltam. A cipőm ígyis szorította a lábam XD
Valamiről nagyon akartam írni még, mielőtt nekiállok a Művésznőmnek szánt bejegyzésemhez... mi is volt az...
O megvan
ma kezdődött el a töri emeltem, és amúgy szerintem meglesz, ha minden igaz. A tanárral semmi probléma, mert ha valaki akkor ő fel tud minket készíteni, és én meg igyekszem szorgalmasan tanulgatni, mert eddig nem nagyon csináltam habár a jegyeimen egy csepp nyoma sincs... de most belehúzok, hisz ez a évem már számít... 
Asszem ez volt ami nagyon sürgősen le akarta írni, és moooost:Na szóval 1imádom a blogodat (L) millió csók érte, és az a délután tényleg nagyon jó volt, a "franciaágyazás" Csütörtökön ott maradtunk Vilmával a suliba - verseny megbeszélés miatt. Ami mellesleg iszonyú jó délután volt!

Összetoltunk 2 padot, hogy "franciaágyat csináljunk" - ahogy Vilmám mondaná
és lefeküdtünk rá, amíg nem jött a buszunk. Beszélgettünk, zenét hallgattunk, sztorizgattunk, stb.
mindig meglepsz...
Na folytassuk tovább az elemzést
nem tudom, nekem nagy favoritom ez a pasas, és van egy másik szám amin meg Te fogsz bepisilni
Crazy Little Thing Called Lovea másik, hogy tartsam az ütemet mutatok énis egy lassú számot:
Nemrég hallottam ezt (igaz nem annyira lassú, najó inkább gyors, de nekem nagyon megtetszett

Szép estét (L) és jobb álmokat hihi
fogadjuk v Ludas Matyi voltál, vagy Jumurdzsák deee az is lehet, hogy épp az Ágyélus királyfi tetszett lenni XD
Jóéjt!
Aktív témák
- Lenovo Thinkpad L13 Gen 3 i5-1235U/16GB RAM /256 GB SSD/13.3"FHD magyar bill. laptop
- Érintőképernyős pénztárgép - Celeron J1900, 4GB RAM
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 5.1Ghz 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Asus Zenbook S14 WQXGA OLED 120Hz Ultra7 258V 32GB 1TB SSD Intel Arc 140V 16GB Win11 Garancia
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4677
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

hát attól kész voltam. A cipőm ígyis szorította a lábam XD

és lefeküdtünk rá, amíg nem jött a buszunk. Beszélgettünk, zenét hallgattunk, sztorizgattunk, stb.
fogadjuk v Ludas Matyi voltál, vagy Jumurdzsák deee az is lehet, hogy épp az Ágyélus királyfi tetszett lenni XD