Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Rap, Hip-hop 90'
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
Aktív témák
-
vilma27
tag
Kész vagyok ma.. ez a nap...

tesivel kezdtünk...azon "Caprio" kitalált ey új játékot, ilyen fogócskaszerű volt, de nagyon nagy volt. Az egész 12.gimi rohangált, mint "mari néni csirkefutamja a kacsaólban" XD
Majdnem minden szünetben rohangáltam Bebushoz, az ofőhöz, mert egy csomó mindent meg kellett volna beszélnem vele, de ez majd holnapra marad úgy néz ki mert reggel rajzóra hegyekkel kezdünk vele.
Aztán délután, na ez elég sűrűre sikeredett, olyan 5körül is értem haza nagy nehezen.
Voltunk mindenhol, Művésznőmmel és Hugicájával bejártuk a búza téri boltokat, és elintéztük az ügye-bajos ki dolgainkat. aztán visszamentünk a suliba és nem is tudom mennyi órát vártunk a tankönyvosztásra...
hát attól kész voltam. A cipőm ígyis szorította a lábam XD
Valamiről nagyon akartam írni még, mielőtt nekiállok a Művésznőmnek szánt bejegyzésemhez... mi is volt az...
O megvan
ma kezdődött el a töri emeltem, és amúgy szerintem meglesz, ha minden igaz. A tanárral semmi probléma, mert ha valaki akkor ő fel tud minket készíteni, és én meg igyekszem szorgalmasan tanulgatni, mert eddig nem nagyon csináltam habár a jegyeimen egy csepp nyoma sincs... de most belehúzok, hisz ez a évem már számít... 
Asszem ez volt ami nagyon sürgősen le akarta írni, és moooost:Na szóval 1imádom a blogodat (L) millió csók érte, és az a délután tényleg nagyon jó volt, a "franciaágyazás" Csütörtökön ott maradtunk Vilmával a suliba - verseny megbeszélés miatt. Ami mellesleg iszonyú jó délután volt!

Összetoltunk 2 padot, hogy "franciaágyat csináljunk" - ahogy Vilmám mondaná
és lefeküdtünk rá, amíg nem jött a buszunk. Beszélgettünk, zenét hallgattunk, sztorizgattunk, stb.
mindig meglepsz...
Na folytassuk tovább az elemzést
nem tudom, nekem nagy favoritom ez a pasas, és van egy másik szám amin meg Te fogsz bepisilni
Crazy Little Thing Called Lovea másik, hogy tartsam az ütemet mutatok énis egy lassú számot:
Nemrég hallottam ezt (igaz nem annyira lassú, najó inkább gyors, de nekem nagyon megtetszett

Szép estét (L) és jobb álmokat hihi
fogadjuk v Ludas Matyi voltál, vagy Jumurdzsák deee az is lehet, hogy épp az Ágyélus királyfi tetszett lenni XD
Jóéjt!
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Diablo IV
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Rövid betekintést kaptunk a The Eternal Life of Goldman című alkotásba
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo T450s notebook hibás kijelzővel - 14", i5, 4GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

hát attól kész voltam. A cipőm ígyis szorította a lábam XD

és lefeküdtünk rá, amíg nem jött a buszunk. Beszélgettünk, zenét hallgattunk, sztorizgattunk, stb.
fogadjuk v Ludas Matyi voltál, vagy Jumurdzsák deee az is lehet, hogy épp az Ágyélus királyfi tetszett lenni XD