Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ripla

addikt

válasz Sirandrish #1400 üzenetére

Nem találom, meg talán nem is ide írtam, úgyhogy leírom neked off topic-ként.

Beleraktam majdnem 4 órát, szóval senki nem mondhatja hogy látatlanban okoskodom.
    Mire a végére értem, 2 dolog fogalmazódott meg bennem. Üres és súlytalan. Összességében pedig baromira untam, látszik rajta hogy coop-ra van kitalálva, az meg nekem nem pálya.

Már a legelején is találkoztam bugokkal, pl. hogy töltés közben recsegett a hang.
    Aztán a rengeteg töltögetés.
    A játéktéren belül megnyitom a forge-ot, töltés, kiválasztom a küldetést, töltés, meghal a karakter, töltés, kirepülök a demó zónából, töltés, vissza akarok menni a bázisra, töltés.... komolyan?
    Ez a rengeteg töltögetés egyszerűen botrány, egy mai tripla A játék egyszerűen nem engedheti meg magának, hogy ennyit és ennyiszer töltsön, 7-8 másodpercnél többet sehol nem szabadna látni a töltőképernyőt.

Maga a játéktér volt a következő elem, amin látszik hogy csak egy díszlet és nem egy élő-lélegző világ. Teljesen statikus az egész, és még annyi sincs benne, hogy mondjuk egy nagyobb csata után letarolják a lövedékek és a robbanások a fákat és a bokrokat, vagy kráterek keletkeznek a robbanások után.
    Ha már úgyis egy fix térre tölt be, ami ezek szerint el van szeparálva a világ többi részétől (értsd, nem tudsz átmenni Fort Tarsisból a küldetés helyszínére, csak loadinggal, akkor tényleg olyan nehéz lett volna ezt megoldani?)
    Illetve még ehhez kapcsolódva, amikor felrobbantasz pl. egy lövegtornyot, akkor ha mellette állsz, a javelin nem fog sebződni, illetve nincs lökéshullám sem ami mondjuk hátrébb taszítana.
    Pedig pont ezek az apróságok lennének azok, amikből összeáll a nagy egész, maga a hangulat. De itt ilyen nincs.

Végül találkoztam bugokkal is, pl. víz alá forgatott kamera ami mindent kitakart, a Dominionos Storm ellenfél által lefagyasztott karakter, amelyik hátrafelé fut de továbbra is lefagyasztva, az elrakott fegyver ami folyamatosan tovább tüzel, illetve abban is csalódnom kellett, hogy a görgővel nem lehetett kijjebb zoomolni amikor a javelinnel mentem.
    Ezek mind-mind olyan dolgok, amelyek önmagukban még elenyészőek lennének, de amikor az ember sorban fut bele egyik után a másikba, akkor azért elgondolkodik azon, hogy miért is akarják hülyének nézni, legalábbis akit nem vakított el a játék és képes ezeket józanul végiggondolni.

Szóval nem fűzök hozzá sok reményt, szerintem alapból hibás az egész koncepció.

Új hozzászólás Aktív témák