Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz emiki6 #52927 üzenetére
Csak a sok infó között még sokszor elvész a valódi jelentésük nekem. Mármint oké, hogy statikus, de mihez képest?! Na most már erre választ kaptam, de látatlanban még nehéz elképzelni, hogy ez nekem mennyire fog tetszeni. Mert lehet, hogy full be fog jönni egy másik statikus sorozat. Csak ettől nem ezt vártam szerintem.
szerk.: De egyébként ez most felértékelte nálam kicsit a The Eminence in Shadow-ot.
Wonder Egg Priority az milyen? Elég vegyesek itt (is) a vélemények róla. Ez valami beteg cucc?, vagy ez is ilyen lassan folyó slice of life?!
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Valorant
- Google Pixel topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN