- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz
phanzetomox #4394 üzenetére
Szabad, 19. Engem az ilyen fantasy animek 10 évesen kötöttek még le. Elnézést, de ilyen vagyok.
Nem lenne semmi gond ezzel az FMA-val, ha nem vennék ilyen komolyan.
Amúgy nálunk az oskolában úgy tűnik nagy alul képzettség volt, mert sose tanultunk alkímiáról.
Találtam már párat, előző hsz-emben fel is soroltam. De van is néhány, amit nagyon várok, hogy végig feliratozva legyen, pl: Candy Boy, Clannad After Story, ef - a tale of melodies., Ga-Rei: Zero, Genshiken 2 (az első évad nagy kedvenc, mert teljesen életszerű), K-ON! (ez csak az aranyos szereplők miatt), Koukyou Shihen Eureka Seven, Natsu no Arashi!, School Rumble, Toradora!.
Meg van néhány, ami tervbe van, de nem vagyok benne biztos, hogy izgalmasak lennének számomra, pl: Bokura ga Ita, Byousoku 5 Centimeter, D.Gray-man, Girls Bravo - Second Season, Higurashi no Naku Koro ni Kai, Kanon (2006), Kurokami The Animation, Uta Kata.Na, kedvedre válogathatsz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB Kék / Új akkuval / normál állapotban / 12 hónap jótálással
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest