Hirdetés
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz
phanzetomox #4394 üzenetére
Szabad, 19. Engem az ilyen fantasy animek 10 évesen kötöttek még le. Elnézést, de ilyen vagyok.
Nem lenne semmi gond ezzel az FMA-val, ha nem vennék ilyen komolyan.
Amúgy nálunk az oskolában úgy tűnik nagy alul képzettség volt, mert sose tanultunk alkímiáról.
Találtam már párat, előző hsz-emben fel is soroltam. De van is néhány, amit nagyon várok, hogy végig feliratozva legyen, pl: Candy Boy, Clannad After Story, ef - a tale of melodies., Ga-Rei: Zero, Genshiken 2 (az első évad nagy kedvenc, mert teljesen életszerű), K-ON! (ez csak az aranyos szereplők miatt), Koukyou Shihen Eureka Seven, Natsu no Arashi!, School Rumble, Toradora!.
Meg van néhány, ami tervbe van, de nem vagyok benne biztos, hogy izgalmasak lennének számomra, pl: Bokura ga Ita, Byousoku 5 Centimeter, D.Gray-man, Girls Bravo - Second Season, Higurashi no Naku Koro ni Kai, Kanon (2006), Kurokami The Animation, Uta Kata.Na, kedvedre válogathatsz!
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Milyen széket vegyek?
- EAFC 25
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GTA V
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest