Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz maross #42999 üzenetére
Tehát akkor nem olyan, mint az Animatrix.
Az volt az a DVD, amiért AKKORIBAN 7200 pénzt fizettem a tékában, mert 3 hétig nem akarózott visszavinni. Megérte, mert nem vehettem meg volna feleannyiért. )
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
Lehet csak nekem uj, most tunt fel netflixen, Love, Death & Robots, imdb 9+, rovid tortenetek, eleg nagy a kontraszt a reszek kozott.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
KISDUCK
addikt
válasz -=RelakS=- #42994 üzenetére
Ha rendkívül sokat nyúltak belőle az már szerintem bőven feldolgozásnak számít, nem láttam a DVD/BD extrákat, szóval nem tudom hogy hivatalos vagy nem hivatalos feldolgozás, ha utóbbi akkor még a jogdíjakat is megúszták.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz KISDUCK #42992 üzenetére
Feldolgozása? Inkább csak rendkívül sokat nyúltak belőle, nem?
Valami ilyesmit mondtak a filmről szóló filmben (DVD extra?), ha minden igaz. A rendezőt vagy írót, vagy bánom is én kit, lenyűgözték a mechák, köztük pont az NGE, és írt egy hasonlót.Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
KISDUCK
addikt
válasz Gubek-Einste #42988 üzenetére
"A vállalat nemrég bejelentette, hogy újabb saját gyártású animéket fognak készíteni, köztük a Pacific Rim és az Altered Carbon anime változatát, valamint a Dragon's Dogma videojáték is saját sorozatot kap."
Ha jól emlékszem a Pacific Rim a Neon Genesis Evangelion feldolgozása, szóval ez kicsit vicces számomra, majdnem annyira mint amikor valaki azt mondta, hogy Boruto apja elég keménynek látszik és lehetne egy előzmény sorozat amiben bemutatják az öreget.#42987 Darth_Revan: Én Hinán és Nittán sokat nevettem, volt szerintem rengeteg poén ami rájuk épült:
pl.: amikor Hina beparázott hogy lecserélik és ki akart takarítani, de mindent összebarmolt és megette a romlott kaviárt.
Amikor Hina és Anzu harcolni akartak, de Nitta kitalálta hogy kényszerítsék egymást arra, hogy a másik irányba nézzenek.
Az egyik legjobb poén az volt szerintem amikor az öreg jakuza vezér betegeskedett és poénból azt mondta Hina kérésére hogy Nitta lesz a vezér. Ezt hallotta az egyik tag és szólt a többieknek amiből ugye hatalmas félreértés kerekedett és Nitta egy hordó betonban végezte.A Grancrest Senki-ről szóló véleményeddel egyet értek, tényleg össze lett csapva a story. Egynek elment, de mélyebb nyomot nem hagyott maga után.
-
KaitouP
nagyúr
Furcsa... A migráncsos cikkei, meg a Gyuri bácsisok, na azok furcsák.
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
Mister_X
nagyúr
Egy pillanatig azt hittem, hogy az anime topicban vagyok.
És mégse poltopik.Rendes cikk az origón?! Se soros-, se párhuzamos-kötés, se ellenás, se feszültség, se vezetőképesség. Ebből hogy fog értesülni a lényeges eseményekről az ember?
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
titán
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Darth_Revan
veterán
Néztem most pár sorozatot, véleményeim:
Grancrest Senki
Mi a rossebb volt ez?
- Nagycsomó ponton rohant a történet
- a főhősnő is csak úgy hírtelen eladja a lelkét az első jött-mentnek
- a Vámpír "király" meg miféle király alattvalók nélkül?
-a királynő széttette a lábát a szomszédos hercegnek pár katonáért, mikor meg ezt meg a szerelme megtudta akkor mit kérdez? "Szerelmes voltál bele? Nem? Akkor semmi baj" -_-
- ez a grafika meg mi a franc? Sokan fikázták az új Dragon Ball-t, hogy sok ponton spórolt, na ez a sorozat is sok ponton annyira spórolt és olyan gyenge lett a grafika, hogy az már elég ciki volt...
- a sorozat 90%-ban háboruznak, majd hírtelen jó barik lesznek és az utolsó 3-4 részben meg elintézik az igazi rosszfiút? ...Közepes minőségű, össze-vissza megírt rohanó történet, sok ponton szánalmasan gyenge grafika, illetve a főszereplők sem igazán szerethetőek...
- Siluca: jó gyorsan eladta magát egy új jött-ment senkinek
- Theo: használhatatlan, egyszer egy agyatlan hüvely akit manipulál Siluca, majd összeszedi magát és leteszi a lábát, majd megint hátulról a fülébe súgjákmi legyen, majd megint leteszi a lábát, döntse már el, hogy ő-e a főhös vagy sem ...
- Marrine: erős karakter, aki mindent megtesz azért hogy elérje a célját, a végén azonban gyorsan bedobta a törülközöt
- Alexis: a puhapöcs aki végén összeszedte magát és keményen odabaszott, kár, hogy a Vikingek elleni csatában megint elöjött a cica belőleEgyszerűen olyan érzésem van, mintha az írok a történettel kapkodtak volna, a karakterekkel meg nem igazán tudták eldönteni, hogy mi is legyen, a grafika meg kérdőjel hogy lehetett ennyire elrontott, az A1 Pictures elég nagy név, nem kicsi szégyen ez tőlük.
Hinamatsuri
Na az újabb "gyöngyszem"... igazán nagy poénok nincsenek benne, de a vicces pofák amiket rajzoltak azért megmosolyogtattak.
Nitta nem tudom mit akart, elég gyorsan változott ide-oda a véleménye, Hina meg egy ellenszenves semmirekellő akit hiába próbáltam, nem tudtam megszeretni.Hina+Nitta legjobb jelenete az volt amikor a sorozat elején elintézték a riválik jakuza bandát, kár, hogy itt véget is ért a kettejük történetének jó része.
Anzu és Hitomi története 1000x jobb, jobban élveztem volna, ha ők teszik ki a sorozat fő részét. Hitomi története vicces, már csak nevetni tudtam azon ,hogy szerencsétlenségének hála a társadalomban óriási lépésekkel halad előre, de mellé nő a teher.
Anzu története a hajléktalanokkal meg szívszorító volt.
Sokkal jobban "élveztem" nézni Hitomi kínlódását és Anzu harcát, mint Hina-t, ő csak lehúzta az egész sorozatot, hiába ő neki kellene az egésznek a főszereplőnek lenni...Violet Evergarden
Gyönyörű grafika és hiába szívszórító Violet küzdelme azért, hogy egy tárgyként kezelt valami után megtanulhassa mit is jelent embernek lenni, de igazán nem fogott meg, nem igazán az újranézős nálam. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Hmmm...ez a Dororo eddig nem tűnik rossznak. Sztoikus hentelés és konstans loli mellkas.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Dragon's Dogma anime készül Netflix-re.
Live-Die-Respawn
-
Mister_X
nagyúr
válasz Ganz-[HUN] #42969 üzenetére
Nem, nem ő a boszorkány. Tippre tipikus "semmi közöd hozzá" válasz, csak Subarunak fogalma sem volt arról, hogy ki is Satella és nem vette a lapot.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Ganz-[HUN]
addikt
Ennek én is kifejezetten örültem volna, így belegondolva. Nem is értettem hogy miért
Emiliát választotta. Rem szemlényisége sokkal vonzóbb számomra, hiába szép az ezüsthajú elf lány. Mindent megtenne érte, a kezdjük nulláról (vagy mi), és a Rem c. rész sokat elmond a kapcsolatukról. Szerintem mélyebb, mint valaha Emiliával(?) lehet. Mert ugye a Helf (már ha élhetek a szóviccel ) talán az első részben Satellának mutatkozik be. Vajon tényleg ő a magányos boszorkány? [ Szerkesztve ]
Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Ganz-[HUN] #42967 üzenetére
21. rész végét nézd meg, ott van ez a jelenet. (Amúgy meg #TeamREM,
jobban örültem volna ha Subaru őt választja, nem Emilia-t) Live-Die-Respawn
-
Ganz-[HUN]
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Ganz-[HUN] #42964 üzenetére
Remmel kapcsolatban mire gondolsz
, miért gyászolod? A bálna legyőzése után volt egy szép jelenete Subaruval, majd a többiekkel együtt visszaindult a bálna maradékával. Nem történt vele semmi emlékeim szerint. Live-Die-Respawn
-
F34R
nagyúr
válasz Ganz-[HUN] #42964 üzenetére
Movie-t mar levetitettek japanban.. Elkepzelheto, hogy a vegen bejelentettek. Megerositve semelyik oldalron nem lett, szoval nem valoszinu.
Majd ecccerrrr.... -
Ganz-[HUN]
addikt
Hali!
Kemény másfél nap alatt végigtoltam a Re:Zerot (Anime). esetleges spoiler alertÉs Rem nem teljesen elvarrott szálát nem annyira díjaztam (inkább ambivalens érzéseim vannak). Rendesen gyászolom a kis kékséget mert annyira kedves és kawaii volt, a sztori vonaluk jól kidolgozva. viszont ugyanakkor tetszik is az áldozat amit megtett Subaruért, és a küldetés sikeréért. Mi a véleményetek a róla kapcsolatos történet végéról? Annyira hiányzik, és nem tudom túl tenni magam a rejtélyes eltűnésén..
és ha már itt vagyok mit tudni eddig a Saga of tanya the evil 2. évadáról?
[ Szerkesztve ]
Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon
-
mike1334
veterán
válasz unclefucka #42962 üzenetére
Köszke!
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
unclefucka
senior tag
válasz mike1334 #42961 üzenetére
Netoge no Yome wa Onnanoko ja Nai to Omotta?
És egy 8th grade syndrome (中二病) -val foglalkozó remekmű:
Chuunibyou demo Koi ga Shitai![ Szerkesztve ]
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
mike1334
veterán
Amikor elkezdtek enni, akkor leszakadt róluk a ruha, a csajnak orgazmusa lett a kajától, a fickóknak meg láng jött a seggükből örömükben, és akkor még a polipcsápos dologról nem is beszéltem...ez nekem már sok
-
mike1334
veterán
No megvolt a harmadik játék központú anime, az Otaku ni Koi wa Muzukashii. Van valami hasonló ajánlott könnyed cucc..kár hogy ebből csak 13 rész van, néztem volna még egy ideig..
Ja és van olyan slice of life comedy, amiben a kaják vannak középpontban? Várom a névnapi bento boyom, de baroni hosszú a kiszállítási idő, el kellene valamivel ütni az időt
-
Mister_X
nagyúr
válasz -=RelakS=- #42950 üzenetére
Jaj, ne is mondd, Yotsubatoból sosem elég Ezek az "irregular" mangák, nem is mainstream magazinokban vannak, mint a Shonen Jump és a társai.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Mister_X #42949 üzenetére
19 oldal = heti? Mesélj még XD
Yotsuba to!, Kiss x Sis, meg még mittudomén mit olvasok, de valahogy nem akarnak hetente megjelenni... Mikor jön egy-egy új rész, kicsit vissza kell néznem, hogy mi a lóhere történt az előzőben.
Vagy ezek a "fun" projectjei a mangakáknak, a többivel meg vért izzadnak?Az amúgy gondolom egy kiadónak sem fordulna meg a fejében, hogy ha nem lenne hajtás, esetleg minőség esne ki a kezükből. Kevesebb, de jobb.
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Mister_X
nagyúr
válasz -=RelakS=- #42948 üzenetére
19 oldal = heti
40 oldal = haviLehet tippelni melyik adaptáció fogja hamarabb beérni a mangát vannak "kétheti" meg egyéb rendszerességű manga folyóiratok is, de ott más a formátum.
Persze a havi lapok mangái rendszerint sokkal kidolgozottabbak és "átgondoltabbak", mert oldalankét kb. kétszer annyi ideje van a mangakának és az asszisztenseinek. Ettől függetlenül csak havi mangakák aszisztenseinek a beszámolóit olvastam (az is szörnyű), a hetieknek... nincs idejük nyilatkozni, ha meg kilépnek, el akarják felejteni a fenébe
-
-=RelakS=-
veterán
Elkezdtem olvasni a The Rising of the Shield Hero-t.
Hátizé... rühellem letenni, de mást is kell olvasáson kívül csinálniAmúgy éljenek a mangák a kb 40 oldalas fejezetekkel!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
F34R
nagyúr
válasz Totheground #42945 üzenetére
-
F34R
nagyúr
válasz Totheground #42943 üzenetére
WEEB.
Eskuszom, ha sokaig ilyen postokat tolsz beoltozok en is ilyen idol-nak es eleneklek neked valamit ladybeard
-
oriic
HÁZIGAZDA
"One-Punch Man Season 2 premieres April 9th on Hulu."
Live-Die-Respawn
-
mike1334
veterán
Ha beteg vagyok valahogy mindig animéket nézek, és a héten is lecsúszott két (és fél) sorozat.
Az első a Hi Score Girl volt, Netflix original sorozat, eddig egy évad, de még pár részt márciusban fognak leadni. 90-es évek árkád/konzol játékairól szól, street fighter mindenütt Hatalmas retro érzés, bár nekem az árkádok kimaradtak, de sok játék ismerős volt. Mondjuk a manga kiadója a Square Enix volt, így nem véletlen a sok játék. Van benne romantisch szál is, de nem vészes, a játékok bőven kárpótolnak
A másik a Gamers! volt...azt hittem ebben is a játékok lesznek központban, de kb két részben foglalkoztak komolyabban vele, a többi kavarós romantikázás, de alapvetően vicces azért.
A fél az vmi rövid valami volt nem is tudom már mi volt a címe..valami "nem értem amit a férjem mond" vagy vmi ilyesmi, youtube ajánlotta fel, hát azt se tudom mit láttam, nekem nagyon elvont volt az egész, ehhez biztosan komolyabb háttértudás kell..
A háromból a Hi Score Girl-t nagyon ajánlom, ha valaki szereti a régi játékokat. A sorozat első évada kb akkor ér véget mikor kijön az első ps. Ja és ebben nincsenek elferdítések, mint a Gamers!-ben, minden konzolnak, játéknak az eredeti neve van, a mangánál volt is belőle gond, razziáztak a square enix székházában, meg vissza kellett hívni a mangákat, mert jogsértően használtak fel több karaktert.
-
Maxxy10
addikt
Annyira egyértelmű volt,hogy ez fog történni a SAO-ban..
Többet vártam tőle.. -
F34R
nagyúr
válasz unclefucka #42936 üzenetére
otaku nem lehetsz, csak weeb.
-
unclefucka
senior tag
Nagyjából ott, hogy a gyerkőcök megmenekülnek az eddig elkerülhetetlennek vélt haláltól.
Ennyi fér majd bele 24 epizódba.
A manga egyelőre nincs tovább fordítva, most az 52. chapter-nél tart és 60 jelent meg eddig.
Most a hátralévő 8-at fordítják a Fan-fordító csapatok.
Már alig várom, hogy mi lesz még.Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
unclefucka
senior tag
Tensei Shitara Slime Datta Ken 19-20:
Na itt elég nagyot léptek a mangához képest. Nem igazán értem, hogy miért spóroltak ki kb. 6 chapter-t, az bele fért volna 3 részbe. És elég fontos eseményeket hagytak ki ezáltal.
Lehet, hogy máshol akarják befejezni az első évadot...
Viszont ez meg azért nem jó, mert így pont ott lehetett volna elvágva az első és a második évad, hogy elindul Shizu-san tanoncaiért.
Így viszont kapkodás az első évad vége és hiányos is.Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mob Psycho 100
2x08
Az a befejezés. o.O
Live-Die-Respawn
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Maxxy10
addikt
Csalódtam a mai SAO részben, örültem volna ha ezt másképp oldják meg..
-
Hegasus
senior tag
awww :3 a zinternet <3
Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
bandiras2
senior tag
[Waifu on the cauch] Safe for work
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Silεncε
őstag
-
Mister_X
nagyúr
Valóban, csak a mangát olvastam, annak a színvonala magasra teszi a lécet (gyakorlatban még nem láttam egy epizódot sem, de legalább egy Violet Evergarden szintet várok el )
Ezen kívül sajnos csak az alábbiakat követem, kéne még egy kis szabadidő..
3D Kanojo - Real Girl
Domestic na Kanojo (Domekano)
Tensei Shitara Slime Datta Ken
SAO AlicizationAmit még megvárok, hogy előbb lemenjen:
Toaru Majutsu no Index III
JoJo Golden Wind"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
F34R
nagyúr
Csodalkozom, hogy senki nem hozza fel a szezon egyik legjobbjat..
Yakusoku no Neverland
Ot resz utan nagyon igeretes.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Domestic na Kanojo
6. rész
Hm, a végén vajon utalás, hogy a nővérke lépésre szánta el magát?
Live-Die-Respawn
-
-=RelakS=-
veterán
Forever alone?
-
oriic
HÁZIGAZDA
"The “DanMachi” S2 TV anime will air Summer 2019."
Live-Die-Respawn
-
-=RelakS=-
veterán
-
KISDUCK
addikt
Pár elnevezésen jót röhögtem, Piccolo mint Green Muslim és Kurapika mint Lesbian Mom.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Van kb. 30-40 000 vinyón. Persze nem kifejezetten csak wallpaper, és mindenféle nagyobb felbontásban.
Egyesével összeszedve. Melózz kicsit te is.
-
Deck
titán
Nincs véletlen valakinek egy nagy háttérkép gyűjteménye esetleg? "Anime girls". Fhd minimum vagy 4k. Vagy esetleg valamilyen gyűjtő oldal? Nem kell egyből rosszra gondolni..
PS5
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN