Hirdetés
- ALZA vagy eMAG?
- Asszociációs játék. :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hiányzik a gamer érzés
- Rendszerfrissítés másként Xiaomi/POCO/Redmi telefonok esetében HyperOS-en.
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
#PeTeY#
aktív tag
Sziasztok!
Jó régen jártam már erre. A feliratos témához szeretnék hozzászólni. Teljesen igazatok van, hogy a szótár jó megoldás lehet, viszont vannak egy páran (köztük én is), akik nem angolul tanultak suliban, hanem pl. franciául ill. németül. Így én örülök a magyar feliratoknak, mert sajnos nekem minden második szót szótáraznom kéne és az egy kicsit lerontáná akármilyen anime élvezhetőségét. Ugyan elkezdtem angolul tanulni, de még nagyon messze vagyok attól, hogy akár szótárral is neki merjek kezdeni egy pl. Naruto szintű sorozatnak. Viszont az is igaz, hogy a magyar feliratok némelyike átmehetne egy komolyabb angol- és magyartudással rendelkező egyén kezén is. Agyérgörcsöt kaptam pl. mikor a Berserk-be úgy köszönnek felirat szerint, hogy ''Csá! Mi újság!'', ''Hello'' stb. Eléggé lerontja a hangulatot, sztem. No, csak ennyit akartam. Majd válaszolok a felmérés kérdéseire is, de most melózni kell egy keveset.
Ja, igen. Még azt szeretném megkérdezni, hogy mi ez az FCLC (vagy mi a szösz), amit olyan sokan nem szeretnek. Úgy érzem, meg kell néznem, mert muszály tágítani a látókörömet, hogy normálisan tudjak véleményeket alkotni. Nem lehet mindig szipiszupi animéket nézni, ugye.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest