- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Yézi: 10 év
-
LOGOUT
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaladiN
aktív tag
Hogy tudnek en segiteni barkinek barmiben ha nem tudok hatassal lenni arra a dologra? Idekint senkit sem erdekel hogy van nekem egy haverom aki jobban dolgozik mint en meg minden. Ha itt vagy akkor esetleg tudok segiteni abban hogy hol erdemes keresni, hogy mire figyelj oda meg hasonlok (esetleg ha uresedes van ott ahol en dolgozom akkor meg oda is benyomlak) de ennel tobbet jelenleg nem tudok. Sot ami azt illeti most en is valtani akarok munkahelyet mert elegem van a ''fonokom'' baromsagaibol.
Sajna nincs sajat vallalkozasom es nem vagyok gazdag sem. Ugyanakkor azt is leirtam mar ha ki akar jonni valaki akkor a kockazatok megelozese veget erdemes kozvetito ugynoksegen keresztul jonni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASrock B460 Steel Legend LGA1200
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged