- eBay-es kütyük kis pénzért
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- svajcsik18: email csere
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tajrexi #29897 üzenetére
Azért az elég risky. Nem akarnám, hogy az utánam következő lakó kapjon bármilyen bankos vagy HMRCs levelet ami nekem szól, ha esetleg mégis papíron óhajtanának valamit küldeni.
Vagy netán egyszercsak felébredjen a NAV, hogy szagot fogtak, miszerint életvitelszerűen Magyarországon élek, akkor sziveskedjek igazolni, hogy hol, és mennyi adót fizettem, máskülönben fizessek be X milliót állam bácsinak.
Vagy az angol bank "biztonsági okok miatt" csak úgy zárolja a bankszámlám.
Ennek, ha minden igaz a legális módja az lenne, hogy van a két ország között a kettős adóztatás elkerüléséről szóló egyezmény, és le lehet papírozni, hogy melyik országban fizeted az adót, de élőben ilyet még nem láttam, bizonyára mert macerás bizonyítani egy esetleges ellenőrzéskor, és a munkáltatónak is rengeteg papírmunka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia ( 52)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia ( 63)
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Macbook Air 15" M2 - 2022, 8/256GB, 1 ciklus, Apple garancia ( 103)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest