- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
-
LOGOUT
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop-y
veterán
válasz
BÁ Nutrition #24310 üzenetére
Ez nem felrevezetes. Ez teny
Mindenkinek az a valosag ami vele tortenik
De igazan linkelhetned ahol ezt kifejtettek hatha meg tudom cafolni. Illetve amit irtam peldat azt nyugodtan megcafolhatna valaki egy ellenpeldaval hogy hogyan lesz egal a berles azzal amit irtam.
2 haloszobas 2 furdos lakasunk volt. Ez testverek kozott is havi £1200 berelni a kornyeken + rezsi
A hitel £1000 volt ra havonta. Tehat mar beljebb vagyok £200-al mintha bereltem volna. Ha eltekintek attol az 55 rugotol amit nyertunk mert tegyuk fel nem ment fel az ara (ami ugye ordas nagy csusztatas volna) akkor is beljebb vagyok £4800-al a 2 ev alatt.
nem az lett irva h olcsobb hanem h kb egal. Akkor is ha sajat tulajdonu hazad van. Es nin rajta hitel. Hoppa..
Ezt meg vegkepp nem tudom hogyan sikerult kiszamitaniAbba mar bele sem megyek hogy mikor a hazam ki lesz fizetve es abban a pillanatban eladom neked honnan terem majd £3-400K a zsebedben mint egal. De latom aki berel az nagy finance magus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux felhasználók OFF topikja
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Társasjáték topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest