Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MPowerPH

félisten

válasz MPowerPH #22192 üzenetére

Bevehetik... Voltam a Halfords-ban meg a Decathlonban is. 20 fontot kernek csak a levetelert mindket helyen. 5 perc a folyamat, max. A szerszam hozza 5 font volt ebayen, inkabb megvettem azt. Pofatlan, milyen penzeket elkernek ilyen semmi munkaert.

Don't Tread On Me

• fojtviki

őstag

válasz MPowerPH #22192 üzenetére

Igen, itt is majdnem ugyan ez. Kiveve a van berlest, ami heti £165. De elvartak, hogy 5 hetig mi tankoljunk. Szerintem ez nem fair. Szoval penzt csak 5 het utan latsz. Volt mar ilyennel rossz tapasztalat, szoval paarom azt mondta, hogy nem. Mondjuk igaz, meg o fizessen £5-600-ot , hogy dolgozhasson? Raadasul ki tudja majd, hogy 5 het utan milyen levonasokat talalnak ki. Igy nem oke sajnos, meg oszinten szolva, nem akarom, hogy ezt csinalja. Het nap reggeltol estig :N Nem is talalkoznank soha szinte. Ha azt nezzuk, napi 12 orara a £100 meg nem olyan huu de jo. Ertem, hogy sokmindent le lehet irni, de ugye ha mindent leirsz akkor marad £100/12ora.

De nincs baj egyebkent, a haverja elintezte neki, az ajto-ablak repairt. Self-employed allas ez is. Betanulasra /4het/ £80/nap. Azutan pedig teljesitmenyre. Minden tipusu munkara megvan, hogy mennyi penz. Pl kilincs/postalada csere £15. Ha nagyobb munka van ami ket emberes, az elso ora £15 utanna minden ora £12. Ha emergency call van, akkor £50 ha nagyon keson van akkor pedig £100. A van £25/het plusz uzemanyag kartya.Neha fel kell merni, ha a tulaj uj ajtokat akar. Odaadni az ajanlatot, es ha elfogadja, akkor az arbol 20% jutalek. Nagyon jo ez, mert talan Anglia legdragabb ajtos cege ez:) Egy garazsajto motor pl £1300 volt, amibol ment a 20% az ismerosnek. Meg rengeteg a maszek, ha a kedves tulaj sokallja az arat es olcsobban akarja :DDD A haverja ezt csinalja tobb mint egy eve itt, es abbol elnek 4-en. Lakast berelnek es van ket gyerek. Raadasul o csak hetfotol pentekig dolgozik a csalad miatt :DDD

Új hozzászólás Aktív témák