- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- GAI: Poor Volta...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
siriq
őstag
Csak hogy meg megoszzak veleetek valamit.
Tenyleg nem leanyallom ha belekezd valaki egy turaba. Sok szenvedessel jar de megeri ha tudja az ember hogy mitakar. Ateltem igy mar nincs nagy kedvem bizonytalanba elindulni.Lehet azert mert mar elkenyelmesedtem ezen a teren vagy mert iszonyu maceras. Egyszeruen csak konnyebben es okosabban akarom megoldani aminem biztos hogy osszejon majd. A rengeteg koltozesbol is elegem volt mar(4 ev alatt 10-12 alkalommal koltoztem). Lehet kint is hasonlo helyzet var majd ram esetleg ratok is.De hangsulyozom megeri. A kornyek meg a net miatt mar erdemes volt, na meg hat az alberlet ara is kedvezobb volt az sem egy utolso dolog. Szoval kerek mindenkit ezuton is hogy ha valami segitseget tud adni(itt most nem magamra gondolok) akkor tegyek meg hogy sikeresebben tudjon majd mindenki helyt allni anlgiaban.
Bocs a helyesirasi hibakert de sitenem kell(fizetos helyrol irogatok).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honda topik
- Óra topik
- PlayStation 5
- Jövedelem
- Eredeti játékok OFF topik
- Kínában már az USA nélkül is tudnak 5 nm-es chipeket gyártani
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest