- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Megoldások IBS/IBD-re
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 20 éve a PH!-n
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
siriq
őstag
Csak hogy meg megoszzak veleetek valamit.
Tenyleg nem leanyallom ha belekezd valaki egy turaba. Sok szenvedessel jar de megeri ha tudja az ember hogy mitakar. Ateltem igy mar nincs nagy kedvem bizonytalanba elindulni.Lehet azert mert mar elkenyelmesedtem ezen a teren vagy mert iszonyu maceras. Egyszeruen csak konnyebben es okosabban akarom megoldani aminem biztos hogy osszejon majd. A rengeteg koltozesbol is elegem volt mar(4 ev alatt 10-12 alkalommal koltoztem). Lehet kint is hasonlo helyzet var majd ram esetleg ratok is.De hangsulyozom megeri. A kornyek meg a net miatt mar erdemes volt, na meg hat az alberlet ara is kedvezobb volt az sem egy utolso dolog. Szoval kerek mindenkit ezuton is hogy ha valami segitseget tud adni(itt most nem magamra gondolok) akkor tegyek meg hogy sikeresebben tudjon majd mindenki helyt allni anlgiaban.
Bocs a helyesirasi hibakert de sitenem kell(fizetos helyrol irogatok).Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest