- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
Sok tipusu android radiot ki probáltam....mindig ugyan áz a hiba jött elö bizonyos idövel + zakant az android utána xda gyári program telepités és jó lett ideig oráig és kezhetem elejétöl....még a win is stabilabb az androidnál....a gyárinál nem találsz jobbat...szomuru de ez van
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
Sok kinai csodát probáltam már...de a gyári radio minöségét meg sem közeliti...gondolom veszek egy jobb minöségü tabletet mindent rá lehet pakolni és auxon össze kötöm a radioval...van tapasztalat eben az irányba ?
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
4 tipusu androidot probáltam mindegyiknek volt valami nyügje....meg untam ment vissza a gyári
-
honeker
őstag
Keres rá az XDA forumon
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
Usb hub létezhet androidhoz
2 vetem egyiksem müködik
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
Vissza a gyári.....sok fejegységet ki probáltam a márkástol a kinai csodákig de olyan nem volt hogy minden klapolt. Videot menetközben nem nézek,egy napot kinlodtam a hátrameneti kamerával soha nem használtam , azért van a tükör...telefon heptikus..rádio széklet....megy vissza a gyári
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
Ki probáltam azzal is csak a ball oldal szol
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
Kapcsolodik a telefon a android autoval....miért csak a ball oldali hangszorok szolnak ?
-
honeker
őstag
Üdv van ez a FYT kinai autos radio milyen usb camera alkalmazás müködhet ? Vagy 20-30 alkalmazást ki probáltam de nem hajlando elindulni
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
Ki probáltam a navradio apk....amit tapasztalok egy maszk a gyári rádio felett semmi exrát nem tud csak más a felület..

-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
ha rá bököl a képre tudol rajta állitani
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
Pioneer nem jött be.....joying/erisin
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
PIONEER SPH-8TAB-BT MULTIMÉDIÁS AUTOHIFI....ez is android valakinek tapasztalat info
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Nyolcmagos CPU-val és 32 GB RAM-mal is munkára fogható az MSI egykártyás gépe
- Battlefield 6
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Video digitalizálás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z370A i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest